THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Työvoima vaihtoon - Mitä minä juuri luin? - hävettää olla Imatralainen ?

LISÄYS : Tällä viikolla pitäs tulla Risikon&Parpon jne. väliraportti osallistuvasta sosiaaliturvasta tai näin on luvattu ainaskin.

Työvoima vaihtoon.

Irtisanomisuutisia kuulee joka viikko. Viimeksi Itella ilmoitti irtisanovansa 500 työntekijää. Samaan aikaan palkatonta työntekoa koko ajan edistävä ministeri Paula Risikko kehui, että nyt on työttömän 300 euron hankintamahdollisuuteen jäänyt virhe korjattu. Myös mainosten jakajat ja muuta valvomatonta työtä tekevät voivat ansaita sen 300 euroa kuukaudessa ilman tukien menetystä. Risikon mielestä tämä on erinomaista tienestiä.

Kohta Itella ottaa irtisanomansa postinkantajat takaisin mainosjakajien kolmen euron tuntipalkalla. Sehän on käräjäoikeuden mukaan ihan käypä palkka jakelusta, koska sen on neuvotellut valtakunnallisella tasolla työnantaja itse itsensä kanssa perustamalla välikädeksi ammattiliiton.

Lue tästä alta koko kirjoitus.

Lähde : http://sakutimonen.com/2014/03/tyovoima-vaihtoon/

Mitä minä juuri luin?

Lähde : http://sakutimonen.com/2014/03/mita-mina-juuri-luin/

Roskajoukkoa.

Lähde : http://sirpaaholalaurila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/162921-roskajoukkoa

Tähän alle laitan huipputoimittajilta Imatralta kirjoitukset ja ovatkin saaneet kivasti kommentteja, eikös työttömät voisi samalla tappaa jos eivät suostu palkattomiin töihin tai täysi paskapalkkatöihin ja Itellan irtisanomisista tulee taas lisää työttömiä että miksi ei työt kiinnosta kun ei niitä ole josta saa palkkaakin työstä. Ilmaisia töitä kyllä tässä massa riittää ja puuhapajoja. Ainiin voisihan ne jakaa mainoksia ja ilmaisjakelulehtiä 3€/h korvauksella että eikö raha kiinnosta ;-) 

Suomihan rikkoo jo nykyisellään aika ronskisti ILO:n pakkotyömääritelmiä.

Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 
Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.  
Tämä yhteiskunta on sairas. Tämä järjestelmä on sairas. 


Tämä yhteiskunta sanoo taistelevansa syrjäytymistä vastaan jota se itse tuottaa.

Laiskuus maksaa maltaita.

Lähde : http://www.imatralainen.fi/artikkeli/284128-laiskuus-maksaa-maltaita#comment-220521

Vetelehtiminen kiinnostaa enemmän kuin 300€.

Lähde : http://www.imatralainen.fi/artikkeli/283832-vetelehtiminen-kiinnostaa-enemman-kuin-300-euroa

Nostan useita tonneja kk palkkaa, tekemättä mitään...eipäs näistä ole koskaan kukaan ollut huolissaan vuosikymmeniä.

Lähde : http://ollihakala.blogspot.fi/2012/04/nostan-useita-tonneja-kk-palkkaa.html

Kyllä hävettää olla Imatralainen sanoo kaikki kenen kanssa olen jutellut ja kirjoitellut. Tämmöistä täältäpäin ja turha tähän kommentoida mitään vaan lukekaa linkkejä ja ihmisten kommentteja. Ihmiset sadat tuhannet ovat niin kurkkuaan myöten täynnä näihin työttömien mollaukseen kuin vaan voi olla. Mikä näissä mollauksissa on kivaa ei ymmärrä kukaan terve ihminen ?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Työttömyydestä hyötyvät vain työnantajat eli yritykset, näin ne voivat pitää palkkatason alhaalla ja työntekijät nöyrinä