THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 15. huhtikuuta 2014

90% sveitsiläisistä palkansaajista tienaa jo nyt yli 4000 frangia kuussa - ja mitä Suomessa halutaan - TE-toimisto katsoo kieltäytyneen…



Suomessa pyritään siihen, että työ teetetään sosiaaliturvalla ilman palkkaa.

Ja kyllä ne ketkä ottaa alaisikseen näitäkin tai muita paskapalkkaisia tai palkattomia tekevät sen omasta tahdostaan koska eivät muuten olisi tämmöisissä töissä vapaaehtoisesti josta taas itse saavat palkkaa. Miten on toisten vaikea ymmärtää että kyllä ihmiset isomäärä tämän tekee oma etumielessään jotta hyödytään työttömien avulla itse tai paskapalkkaisten avulla. 

Muuten se oma ja tietyn osan palkka laskee ja mites sitten voidaan tulla toimeen eikä saada ihmisiä vallan alle.

Jos sveitsiläiset 18. toukokuuta äänestävät kyllä, maan minimipalkaksi säädetään 22 frangia tunnissa tai 4000 frangia (noin 3290 euroa) kuussa. Ostovoimakorjattuna se olisi sen jälkeen maailman korkein minimipalkka, OECD:n tilastoista selviää.

Suomessa vaan suunnitellaan täysin päinvastaista systeemiä tai sitä jo tehdään. Mitäs sitä ajattelee alaisia jos eivät saa palkkaa kunhan itse vaan saa palkkaa jolla tulee toimeen.

Kunnatkin ottaa töihin näitä pakotettuja tai paskapalkkaisia kun ei ole varaa mukamas maksaa palkkaa. Täyttä paskaa tietää jokainen aivot omistava.

Lähde : http://www.taloussanomat.fi/tyomarkkinat/2014/04/14/minimipalkka-3290-ekk-ei-pysayta-koyhyytta/20145323/12 

TE-toimisto katsoo kieltäytyneen…

Oikeusvaltiossa pidetään itsestään selvänä, että minkä tahansa viranomaisen päätöksestä on valitusoikeus. Valittaa voi sekä laillisuus- että tarkoituksenmukaisuusperusteella ja selvää on, että laillisuusperusteella tehdyllä valituksella on paremmat mahdollisuudet menestyä. Viranomaisilla on velvollisuus toimia lain mukaan, mutta viranomaisen näkemys tarkoituksenmukaisuudesta saattaa olla melkeinpä mitä tahansa. Sitä vastaan on paha mennä väittämään.

On kuitenkin yksi viranomainen, jonka päätöksistä ei voi valittaa. Se on TE-toimisto, jonka antama lausunto työttömyysturvasta on niin pyhä, että siitä ei ole valitusoikeutta. Muutosta voi hakea vasta TE-toimiston lausunnon perusteella tehdystä Kelan tai muun työttömyysetuuden maksajan päätöksestä.

Tämä johtuu siitä, että TE-toimisto on vain lausunnonantaja ja varsinaisen päätöksen tekee joku muu. Lausunto on asian valmistelua eikä valmistelusta yleensäkään voi valittaa. Vain lopullisesta päätöksestä voi.


Lue tästä alta lisää mihin kaikki vielä johtaa ja ihmiset ovat kaiken takana ja isomäärä vielä ajamassa omiaetujaan ja koko vitun talvisodan ME hengestä ei Suomessa mitään tietoa. Tai mistään ME hengestä ei tietoakaan tässä maassa.

Lähde : http://sakutimonen.com/2014/04/te-toimisto-katsoo-kieltaytyneen/ 

Yle: Reima teettää lastenvaatteita riistopalkalla

 Tottakai teettää jotta tietty osa voi saada enemmän rahaa orjien avulla. Sitten kun kuolee sorvinääreen ollaan saatu kaikki irti. Hyvä kun lukee kommentointeja niin H&M kun teettää Kambotzassa vaatteita että palkat ovat hyvät, huomaa miten ihmiset on idiootteja että se paikallisen maan tasoa. Paskat se kerro mitään saako itse rahalla taas mitään osettu. En ole koskaan nähnyt esim. Kambotzassa että kaikki pukeisi päälleen vaikka H&M vaatteita lapsista lähtien.

Mitäs jos Suomessa saadaan läpi että sosiaalitukia vastaan pitää tehdä, se tarkoitta silloin sitä että n. 522€/kk käteen monet tekee töitä eikä nämä monet saa muita tukia mistään. Eli sitten voidaan sanoa Suomessa 522€/kk on palkkataso tai 522€/kk käteen + 9€ päivä käteen kulukorvauksiin.

On ihmiset toiset pihalla kuin lintulauta kun se oma palkka vaan on tärkein sekä oma etu ja tietyn piirin edut. Kunnissa menee viinoihin enemmän sekä ilmaisin kahvitarjoiluihin sekä lounaisiin rahaa kuin toisset palkkoihin. Jo -90 luvulla rajakunnan johtajistot kävi Pietarissa + muualla vetää viinaa ja tuhlaa rahoja paikallisten veljien kanssa kun kansa maksaa ja huorat kehissä tietenkin kunnan piikkiin huippu 5 tähden hotelleineen kun olisi voinut yöpyä paljon paljon halvemmalla mutta kun ei tarvia ajatella alaisiaan niin senkuin antaa rahan palaa jonnin joutavaan paskaan.

Nyt Pietarin KHL pelit + muut matkat on suosittuja kunnan valtion piikkiin koska voi keksiä "kokouksia, palavereita" kulttuuri elämys matkoja tai mitä vaan. Ja näillä ei mitään tekemistä töitten kanssa ja naurettu tätä varmaan 20 vuotta ja vieläkin kuullaan jatkuvasti että sekin ryhmä oli tuhlaa rahoja taas.

Tietysti Reimahan saa tehdä mitä vaan vaikka perustaa bordellin Aasiaan mutta onneksi nämä sanat on tärkeät bisneksessä aina.

Rehellisyys, tasaarvo, ihmisten kunnioittaminen, moraali, ei korruptiota, arvostaminen, välittäminen jne. (ei tätä usko kuin idiootit jotka tätä paskaa lässyttää ja on harvassa näitä paikkoja mutta on näitäkin).

Kambotzassa nää paskanlässyjät jos sanoisivat paikallisille että vaikka 100€/kk palkka on hyvä olen 110% varma että turpaan tulisi alle yksikön tai vakavampaakin vaikka on miten ystävällisiä ihmiset. Haluaa ne näissäkin maissa ihmiset matkustaa vaikka omassa maassa edes useammin kuin kerran vuodessa eli uutena vuotena vaikka vanhempien luokse, ostaa vaikka polkupyörän, auto luksusta monelle jne.
Ei se että saa ruokaa sekä asunnon ja jotkut räsyt päälle pidä olla työnteon perustarkoitus jos tietty osa hyötyy älyttömästi rahallisesti orjista. Elämä on muutakin, haloo pahviaivot trollaajat.

Lähde : http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288677512052.html

Miten reagoida nettikiusaamiseen?  
 (tuli uusi video ja laitetaas tännekin jakoon)


Tänne tullut niin paljon trolaajia tai liikaa ja sivut uusittu ja modeja jne. Ja en laita uusiasivuja tähän kun ne yöllä vasta luotu/siirretty ja sain vaan tiedon ja en tiedä onko ns. suljettu ryhmä mutta voi jakaa tietoja tämänkin mainoksen perusteella.
Toivottavasti ei jotkut älykääpiöt käyttäydy väkivaltaisesti tai muuten huonosti.



6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sveitsissä on varmaan paljon kovapalkkaisia eli hyviä johtajia bisnes luistaa ja on varaa maksaa kunnon palkkoja

Ari Vehkanen kirjoitti...

Nyt päästiin asian ytimeen. Yksi kaveri sanoi hyö pyrkii filippiineillä maksamaan kunnon palkkaa alaisille eikä itse revi liikoja koska näin kaikki on iloisia.

Sitten tässä olin n. 5kk sitten yhteyksissä pietariin ja saman sanoin yksi 25v siellä ollut kaverini Suomalainen paras ex ja sanoi miuluummin maksaa työntekijöille parempaa palkkaa jotta kaikki olisi iloisia.

Tästä on kysymys eli me hengestä että ei palkat karkaa kuten lähes joka paikassa on mennyt. TOttakai johdolle pitää maksaa mutta pöitää arvostaa myös siivoojia ja kaikkia aina.

Tottakai vastuusta pitää maksaa aina mutta että jokainen työntekijä saisi elämään iloa on tärkeä miusta enemmän kuin raha. se me henki olisi tärkeä ja joka firmassa pitää olla ns. ay ihminen tai kenen kanssa voi käydä ongelmi,hyviä puolia ja kaikkia asioita asiallisesti läpi ilman irtisanomisen pelkoa jos uskaltaa sanoa palaverissa vaikka palkat on perseestä että nyt lähdet. Ei vaan silloin pitää miettiä miksi näin sanotaan !!!

Ari Vehkanen kirjoitti...

Mietin lisää ja tästä se johtuu eli johtaminen pelaa.

Silloin alaiset saa suhteessa hyvää palkkaa ja tästähän on kysymys loppupeleissä.

Jokaiselle pitää yrittää saada semmoinen palkka maassa kussakin että sillä saa muutakin kuin leipää ja asunnon.

Ei vaadi raketti tiedettä.

Tiedän montakin yritystä ja tässä ex-kesätyöpamme ja nyt jo super firmassa kiini mutta jokainen saa hyvää palkkaa eikä murusia. Miun kaveri täältä laittoi linkin jossa itse töissä hae tänne kun tunne tj. sanoin en voi kun vanhempien kuolema oli siinä kun sain itse tiedon täältä.

http://severa.visma.com/fi/yhteystiedot/henkilot_ja_toimipaikat/

Siis töistä pitää maksaa TES palkkaa tai semmoista jolla ihminen voi nautti elämästä ja mikä se on miusta se riippuu miten asuu, yksin,kaksi,perhe,lapsia,yksinhuoltaja,kuinka kaukana työ jne. ei näihin ole vastausta jos palkat on alle vaikka 2500€/kk ja lapsia 4 kpl jollain. Yksin asujalle monasti jos ei lainoja 1500€/kk OK kun ei nyt mennä toiseen äärilaitaan 10 000€ palkkoihin taas joilla ei toiset elä silläkään vaan aina pitää saada lisää :-/

Anonyymi kirjoitti...

Kerron töissä tästä totuuden. Samat runkkari johtajat siellä sveitsissä on kuten suomessakin ja muualla, mutta kun kansa voi päättää siksi töistä saadaan palkkaakin myös jokainen.

Eli suomeksi runkkarit johtajat saatu aisoihin kun kansa ja duunarit saa päättää.

Suomessa jos kansa saisi päättää johtajien palkat on sikailemalla tehty paskapalkkaisten sekä ilmaistyövoiman avulla.

lähetään sinne mielenosoitukseen ja täys pässikin tajuaa että ei sinne tule yksikään varmaan suomalainen johtaja vaan ne runkkaa töissä.

töissä sanoin äsken kahvilla kuka lähtee ja ottaa lomaa,esimiehestä lähtien kaikki oli vaan hiljaa ja lähtivät kuka minnekkin heti pois.

Anonyymi kirjoitti...

Itsekkin tässä valtiolla otin kahvilla puheeksi sveitsin mallin ja sanottii kaikki duunarit osastolla äsken johdolle että miltäs kuulostaisi että maksettaisi suomessakin paskapalkkaisille myös palkkaa eikä teillä muutamalle.lähtivät heti pois ja naurettiin tehkää raportteja ja leikkikää pelleä myö tehdään nää työt.esimieskin on hiljaa kun pitää nuoleskella ylöspäin.suomessa pitäs kaikki palkat nollata ja määritellä uudestaan koska nää persreiät itse eli johtajat satatuhatta päällikkö armeijoineen valtiolla pilanneet itse hyvinvointivaltion ja jokapaikassa ahneudellaan ja sikailuillaan.paskapalkkaiset täällä sen tuloksen tekee on totuus.kauanko tää kansa kattoo tätä kusetusnäytöstä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei johdu johtajista vaan että kansalle eli duunareille myös palkkaa.
Tasaarvoa ja tulojen kavennusta.

Jatka arska tätä koska siustahan on tullut jo media tähti pian.

ihme veijari olet