THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Mitä mieltä osallistavasta sosiaaliturvasta?

Tämmmöinen tännekkin jakoon ja tiedoksi. Eli näistä tule mieleen Neuvostoliitto ja DDR touhut että  töitä olisi mutta mitäs sitä palkalla tekee suurinosa kansasta vaan palkan voi ottaa se parempiosa itselleen (ahneet narsisti paskat jotka ei ajattele kuin omaa napaa).

Ahneita narsisti paskoja ei saa tekemään mitään vapaaehtoistyötä tai osallistuvaa sosiaaliturvaa edes kavereille kuin muodon vuoksi jos siksikään mutta silti ne haluaa muut näihin. Narsistit sanoo miksi pitäs tehdä jotain kun voi vaan maata, aivan antaa muitten tehdä niin korjataan hedelmät sitten päältä ja syyllistetään syyttömät vielä ja keksitään satuja ja valheita vaan hyvinvointivaltion alasajoksi oma etumielessä vain.

Täys idioottien ideoita nää touhut. Pakkotyöleirejä nää päättäjät ja viisaat johtajat haluaa joita tässä maassa riittää ihan ruohonjuuritasoltakin asti. Yksikään kunnanjohtaja ei julkisesti edes vastusta näitä koska haluavat palkattomia orjia alaisekseen tai täysiä paskapalkkaisia työntekijöitä kun itse hyötyvät näin kaikesta sekä massiivinen johtoporras ja päällikköarmeija jotka nuolee ylöspäin-sivulle minkä kerkee kieliruskeana kun suurin osa ei pysty tähän koskaan.

Tässä viikonloppuna kaveri kertoi miten yksi yli 50 vuotias oli työharjoittelussa kaupassa pakkaamassa hyllyjä. Naurettiin mahakippurassa että kun makarooneja mättää hyllyyn tai kananmunia siihen pitääkin saada harjoittelua ja tietää miltä 30v työuran jälkeen on työntekeminen. Sanoin nykyään se on työkokeilua mutta voi se kurssin jälkeen kyllä olla harjoittelua samoin kuin haravoinnin opettelu kunnan puistossa. Toiset saa tästä samasta myös palkkaakin ja sitä kutsutaan työksi. Mitä hyötyä näistä on, se hyötyä että se kyrpiintyi kaikkeen totaalisesti ja te-toimistoon jne. olisi se firma voinut maksaa palkkaakin ekapäivästä alkaen jos olisi vaan halua ja tahtoa.

Sitten aikaisempiin kommentteihin että voisi sen paskan lässyttämisen joku/jotkut lopettaa kun täysin päinvastoinhan nää ovat. Oikeistolaiset porvarithan tätä haluaa enkä mie/monet jotain pakkotöitä, osallistuvaa työtä, paskapalkkatöitä tai pakkokursseja jotka aivan keksittyä paskaa suurin osa pakolla. Ei nyt hirveesti vaadi aivoja ja luetun ymmärtämistä. Ja työttömät työllistää näin toisia joilla ei muuten olisi töitä, huh huijaa hyvät on jobit toisilla :D

Tohtorit tekemään nyt tutkimuksia aiheesta että eihän kaikki tarvia töistä palkkaa vaan puuhastelua ja tästä voi itse vetää taas vaikka 100 000€ palkkaa.

TÖISTÄ PITÄÄ MAKSAA KAIKILLE PALKKAA JOLLA TULEE TOIMEEN MYÖS.

Keskustelu on avoinna: 8.4.2014 - 15.5.2014

Keskustelu on auki kaikille
Keskustelusta laaditaan yhteenveto 15.6.2014 mennessä. 


Mitä mieltä sinä olet? Olisiko nykyistä laajemmasta osallistumisesta työttömille hyötyä? Mitä työttömät voisivat tehdä? Pitäisikö osallistumisen olla pakollista vai vapaaehtoista? 

Lähde : https://www.otakantaa.fi/fi-FI/Selaa_hankkeita/Osallistava_sosiaaliturva/Mita_mielta_osallistavasta_sosiaaliturva%2827974%29 




Ei kommentteja: