THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Tekstiviesti Hurstille: "Pitääkö mun tappaa itteni?" - Suurmielenosoitus Helsingissä säätytalon edessä 25.4.2014

Joten tässä ollaan ja mihin mennään.Moni ajattelee menkää töihin koska myö professoritkin tehnään töitä tai kouluun. Voin sanoa olen nähnyt niin paljon tyhmiä professoreita, tutkijoita, assistentteja,osastaon hallintopäällikköjä jotka on vaan muodollisa nimikkeillään että menkää peli eteen hei monet.

Ei tässä tarvita aivoja edes mitä naurettu 30 vuotta ja toiset valtaa pitävät luulee vaikka Yliopistolla että hyö omistaa koko ruokalan :D
Tästä naurettu aina ja aina nauretaan miten kusi eli valta päässyt liekertelee aivoihin ja alaisille myös koska eihän kukaan uskalla sanoa vastaankaan :D :D :D

Ei vaadi aivoja edes mistä kysymys.

https://www.facebook.com/photo.php?v=441990079266896&set=o.236036109933028&type=2&theater


Ruokajonoissa eletään järkyttäviä ihmiskohtaloita. Kysymys ei ole pelkästä rahasta, vaan köyhyys menee syvälle sieluun. Veikon Valintaa johtava Heikki Hursti lähettää Arkadianmäelle terveisiä: "Menkää itseenne ja miettikää, jos olisitte samassa tilanteessa kuin nämä ihmiset täällä, niin jaksaisitteko?"

– Jokaisessa kaupungissa ja kunnassa pitäisi olla hätärahakassa. Kun ihmiselle tulee äkkinäinen tilanne, hän saisi kassasta rahaa akuuttiin ongelmaansa. Kun asiat alkavat luistaa, tuki voitaisiin vaikka periä takaisin.

– Hallituksen pitää kantaa vastuu tekemisistään eikä heittää vastuuta muiden niskaan kannettavaksi. Jos hallitus hoitaa taloutemme huonosti, sen on oltava siitä vastuussa. Otetaan vaikka ministereitten perstaskuista rahat, mutta pitää olla sanojensa mittainen mies, jyrähtää Heikki Hursti.

Tästä alta voit lukea lisää.

Lähde : http://yle.fi/uutiset/tekstiviesti_hurstille_pitaako_mun_tappaa_itteni/7155323



Ei kommentteja: