THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Työvalmentaja, TyönVuoksi ry, Imatra Tulosta työpaikka jossa alaiset ei saa palkkaa tartu heti haasteeseen - Töitä tarjolla - Mainoksia jakamaan kauppa tietetteitten maisterit sekä insinöörit hopi hopi

Nyt kaikille on taas mahdollisuus tarttua auttamaan ihmisiä josta alaiset ei saa palkkaa tai jos saavat se on 1050€/kk palkkatuki tai korotettu palkkatuki joka noin 1300€/kk imatralla.

Viimevuosina mone miun ikäiset 40-50 vuotiaat itkeneet jopa että miten lapset saatas pois pakkotöistä kun ne haluaa töitä joista saisi oikeaa rahaa. Neuvon ja miulle voi laittaa mailia. Tarkastan tiedot jos en tunne. Ja olen rehellinen 110% joka tiedossa koska en halua rahaa tästä vaan autan.

Kuten olen kertonut työttömien pajan johtaja voi ansaita jopa jee 4700€/kk ja tämä on ongittu esiin. Oletan että ei tämä ole edes Suomen huïppu ja kummasti on intoa palkata alaisia töihin ilman ¨palkkaa.

Sitten vaan leimaamaan pöliittista passia kunnan johdon kanssa ja kaikki aivot omistavat tajuaa mistä kyse ;-)

Nyt tarjolla kaikille työttömille työpaikka jossa alaiset ei saa palkkaa ja voi auttaa niitä ;-) Kyykyttäjän unelma ammatti hai hitler ja stalin.


Työvalmentaja, TyönVuoksi ry, Imatra
Työn Vuoksi ry hakee kuntouttavaan työtoimintaan työvalmentajaa. Työ alkaa määräaikaisena, jonka jälkeen on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työvalmentajalta edellytetään puun työstämiseen liittyvää osaamista. Lisäksi edellytetään esimies- ja työnohjaus taitoa.
 
http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/8444520_fi.htm

Mainostenjakaja, 9 paikkaa, Uutisposti Ky, Imatra

Tule jakamaan mainoksia kaksi kertaa viikossa!
Jakelu tapahtuu keskiviikkoisin klo 15 - 22 ja lauantaisin klo 10 - 22 välisenä aikana. Jakajan työ sopii hyvin vaikka lisätyöksi.

Nyt tarvitsemme jakajia eri puolille Imatraa.  


http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/8251100_fi.htm

Itse en voi hake töihin tänne koska haluan jokaisen saavan palkkaa jolla tulee toimeen ja mulle 100€/kk on liian vähän 52 vuotiaanana koska meinaan polkee känni reissuja venäjälle vaan. Ei kestä moraali ja periaate. Ottaisin heti ammattiliikkeeseen yhtyksiä ja tht ry myös jos jokainen ihminen ei saa palkkaa jolla tulee toimeen. Kohta romahdan.

Kuten yhdellä pajalla ex-työkaverini opetti atk:ta 1050€/kk brutto niin meni asumistuki ja kaikki vuodeksi mutta saman 1050€/kk sai kaikki muutkin jota se opetti. Tämä oli testi yhteiskunnalle ja järjästelmälle täysin koska tämä tehtiin huumorilla ;-)

Ja samassa paikka se toimitusjohtaja sai 4700€/kk + kilometrikorvaukset ja perinteisellä systeemillä ongittu tiedot eli n*s*i kerran ja kiitos olit hölmö tiedoista ;-)

Hyvät ihmiset miettikää nyt haluatteko orjavaltiota vai ette....

Mie yritän parantaa tätä. Apua eikun myö yritetään ja enhän mie ole mie vaan me yritämme.

https://www.facebook.com/photo.php?v=441990079266896&set=o.236036109933028&type=2&theater

coded by a & s

Ei kommentteja: