THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Uusavuttomuustesti - Atk tuki jne.

Tässä aamuksi testi viisaille. Tyhmäthän osaa nämä asiat. Ai mistä tietää onko viisas ja kuka tyhmä. No palkasta tietenkin koska näinhän sanottu vuosikymmenet sekä onko koulutusta kuinkapaljon. Ja työttömäthän ne vasta tyhmiä ovatkin, kysykää vaikka Risikolta tai muilta viisailta lukeneilta joilla on koulutus ja diploni ;-)

Esim. Hitler oli viisas, Causescu oli viisas, Stalin oli viisas, Gaddafi oli viisas koska niillä oli hirveesti omaisuutta sekä rahaa ja orjia alaisenaan tekemässä viisaille omaisuutta eli rahaa ;-)
Vai mitenpäin tää nyt menikään, kaippa tästä tehty väitöskirja ja satojatuhansia huippu tutkimuksia huippukoulutuksella huippuasiantuntijoitten toimesta huippuvälinein huippupalkkoineen.

Eilen oli Venäjä keskustelua että Venäjä on uhka, onhan meillä Suomessa maailman parhaat päättäjät ja johtajat joten ei tarvia pelätä. Moni sanonut kuinka tekis kutaa kun Venäläiset hyökkäisi niin Suomalaiset viisaat pääsis sitten pätemään kun paskat olisi housussa pelkän ajatuksen perusteella.
Onneksi tyhmät ei pelkää vaan tämä on viisaitten ongelma.

Monihan tietää että toiset ei osaa haravoida, siivota, keittää perunoita, maalata vaikka jotain tai mitä vaan. Annan vinkin näitä voi tehdä myös porukalla ja sitten oppii itsekkin samalla ja monet asiat vaikka hirsikehikon pystytys helpompaa jos on muitakin tekijöitä.

http://www.hs.fi/sivu/uusavuttomuustesti/

Lähde : http://www.hs.fi/sivu/uusavuttomuustesti/

Tässäkun kaverit töissä aivan hermona kun kaikilla on kotona tabletteja, älypuhelimia, tietokoneita, taulu tv jossa eri toimintoja. Tottakai ihmiset ajattelee että kysytään töissä atk-tuelta ongelmia ja kiikutetaan töihin laite kun ei atk-tuki hemmoilla ole muutakaan tekemistä. Kaverit sanoo että vaikka hyö miten sanoo ei kuulu heille niin vittuilua tulee ja johtoporras sanoo että siehän laitat nää kotijutut kuntoon.

LISÄYS : Etenkin kahvitauolla tai ruokatunnilla ala kertomaan omista ongelmistasi koska se piristää työpäivää jotta v-käyrä saadaan tappiin. Mikäs on sen kivempaa kun syö kuulla miten kodissa 5 mikroa ei pelaa ja pitäs päivittää vaikka virusohjelmat ja viisi muuta tekee samaa että tulisit nyt apuun. Tässä oikein mieli lepää.

Sanon vielä kerran haukkukaa syvään helvettiin nää tyypit ja ottakaa vaikka itse lopputili kuten monet tehneet. Mitä korkeammalla hierarkiassa mennään sitä avuttomompia tuntuu ihmiset olevan koska ei tarvia tehdä ja osata paljon mitään kun muut tekee kaiken.

Kavereitten puolesta että ei ihmisiä kiinnosta hevon paskaa toisten atk-ongelmat ja sitä varten on tehty manuaalit eli ohjekirjat joita voi myös lukea. Sama kuin ihmiset sanois töissä tai missä vaan että tule siivoamaan asuntoni, vaihda renkaat että ei kiinnosta itse tätä tehdä, tai haravoi piha ei kiinnosta itse tehdä mitään kun sen voisi tehdä joku toinen ja itse voi sitten korjata hedelmät päältä kun muita vituttaa. Miksi pitää ostaa jotain jos ei osaa tai halua itse opetella mitään.

LISÄYS : Siis tottakai monet auttaa mutta liika on liikaa että joku auttaminen ei ole automaattista koko elämän. Miekin haluaisin jonkun tutkimaan ongelmia ja itse makaisi vaan kun eilen asentelin digiboksiin varmaan 15 eri firmwarea ja nyt löytyi sopiva firmware kun ei uusin pelaa joka paikassa tai tietyt toiminnot kun on niin erikois viritykset. Mutta tämä on hyvä boksi josssa voi samaan aikaan olla molemmat johdot käytössä sekä Venäjän kanavat näkyy josta ilmoitin maahantuojalle heti kun yksi multiplekseri vaihdettiin vuosi sitten ja pian tulossa uusia kanavia Venäjältä että nyt saatava uusi versio ja nyt pelaa nämä. Miraclebox 7 HD C/T2 Hybrid

Yksi kaveri otti lopputilin itse alkuvuonna, esimiehet ja pomosanoivat miksi lähdet. Sanoi päin naamaa kaikille lähes 30 vuoden jälkeen että ei jaksa teitä uusavuttomia pelllejä katsoa koko ikää ja tästä teille maksetaan kun paskapalkkaiset tekee kaikki työt ja nää vääntää raporttia sun muuta joilla ei tee mitään sanoi. Sanoi tekisitte töitä ja miksi jos näillä insinöörin, yliopistokoulutus ette tee töitä kun kouluttautumattomat hoitaa palvelin huonetta, nettiohjelmoinnin, tuen ja kaiken. Sanoi miksi myö ei tuki voi tehdä nää helpot hommat joissa ei vaadita aivoja eikä taitoja joista taas maksetaan.
Nyt ovat etsineet uutta tilalle mutta eivät saaa noin 1900€/kk palkalla. Kaikki haluaa 3000-5000€/kk. Soittivat kaverille kotia että tuletko takas ja katsotaan palkkaa, sanoi haistakaa paska ollut lähes 30 vuotta aikaa katsoa ja vetäkää käteen. Juuri näin pitää toimia sanoin sille.

Tiedetään niin hyvin nää touhut tuhannet ja tuhannet ihmiset ympäri Suomea lisätään tähän etenkin valtiolla ja kunnalla. Yksi kaveri kun vuosia sitten lähti lätkimään arvostus oli täysi nolla ja nyt yksityisellä saa jo 4000€ sekä risat vaikka ei koulutusta atk-töihin koska eihän jumalauta vaadi edes aivoja että atk koulutukset tulleet vasta -90 luvun alussa kun jos sitä ennen tehtiin erillaisia atk-töitä. 

Miksi ostaa vaikka vasara tai harava jos ei halua tehdä eikä opetella niitten käyttöä.Unohtui hommathan voi ulkoistaa tai antaa toisen tehdä v-käyrä tapissa.

Sitten jos joku pakotetaan pakkotöihin ollaan suunnittelemassa ehkä t-paitaa ja takki jossa lukee orjatyöläinen, pakkotyöläinen tai vastaavaa. Sitten vaan pokerina se päälle, jos pomo kieltää tulee takkipäällä töihin niin johan koko kunnassa alkaa sana leviämään ketkä käyttää ihmisiä hyödykseen itse hyötyen tästä rahallisesti.





Nyt kun pitäs autoon vaihtaa renkaat jopa itsenikin, kysykää kaverilta apua jotta saatte sen vitutuskäyrän tappiin. Toisaalta jos ei itse halua tai osaa vaihtaa renkaita voi viedä myös renkaat vaihtoon liikkeisiin ja tämän tekee sadattuhannet, katsos näin ihmiset saa tästä rahaa elämään ja työllistät näin ihmisiä. Ei työllistäminen ole tärkeintä vaan että ihmiset saa rahaa tästä myös.

Miettikääs esim. näin tuttusi on autonkorjaaja töissä, päivät korjaa autoja, ei sitä töitten jälkeen kiinnosta hevonvittua korjailla ihmisten autoja huvikseen koska autoja on vaikka lähes kaikilla. Nyt joku nero miettii miksi ei koska miksi ei voi sitä autoa viedä sille töihin, joo joutuu maksamaan ja näin toinen saisi työstään palkkaa. Karmeeta kun voisiko nämä hoitaa orjilla jatkossa tai työttömillä ja en ihmettele yhtään mitä hallitus kaavailee koska semmoiset huiput on päättämässä asioita vastikkeelisessa työryhmässä ja muualla. Ei tule mieleen että jokainen saisi töistä asianmukaisen palkan. BINGO.

Tänne vispaamaan ranteet kuntoon niin miehet kuin naisetkin. Töissä kun tätä jaeltiin niin toiset sanoi hänkö homo :D , sanottiin mitäs sitten kannat niitä kotilaitteita tänne aina ja mene vessaan hoitaa asiat meillä monilla olisi oikeita töitäkin. Sanottiin tule siivoamaan meille niin katson mikron niin johan ottivat nokkiin että siivoa itse, sanottiin hoida itse omat atk-ongelmat myös sitten.



Ilmainen neuvo : Ostakaa tabletti nettisurffailuun jne, itse en ole edes kokeillut laitetta mutta se helppo "kuulemma" jos tulee ongelmia. Olen vain lukenut ja se kuin isompi älypuhelin suomeksi mutta kai sitäkin pitää opetella ja lukea ohjeita.

Voi sitä iloa jos Suomessakin mentäs siihen että autoja ei voisi säilyttää kadulla, parkkipaikoilla yöt vaan pitäs olla vartioidut autosäilytykset. Oikein nauttisin jos tämä toteutuisi vielä elämäni aikana niin ahneet paskat saisi sitä mitä ne tilaa.




6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Arska,
Laitettiin töissä jakoon ja kyllä käytävillä on hiljaista porukkaa taas jotkut.

terveisin kaverit ja jatka tyyliäsi

Anonyymi kirjoitti...

Lähti jakoon fb ja maileilla.
Vai lähet Pietariin perjantaina, älä öksy !

sain taas nauraa

tapsa

Anonyymi kirjoitti...

Tää oli piristävää tekstiä taas töihin.

terv juha

Anonyymi kirjoitti...

anna palaa

Anonyymi kirjoitti...

eikös siun siskos ja sukusi vois auttaa jotka kusipäitä.
yritä kestää arska kusipäitä

sukulainen

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Ari, meillä töissä täysi hiljaisuus kun jaoimme tämän eilen monille.

hyvää matkaa pietariin

terveisin koko poppoo