THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Uutta pukkaa heti perään pian - ja nämä voi jatkua ....


https://www.facebook.com/events/273870389457556/


Ja tässä välissä voi käydä vappumarssilla joka myös suositeltavaa aina.

On vaan nyt moni facebook sivu suljettuja ryhmiä eikä avoimia trollaajien takia. Etsikää googlella mistä saa lisätietoa koska rauhoitan vähän tätä mainosta täälläkin kuka ei ole facebookissa.

Tässä tietoa lisää.

Lähde : https://www.facebook.com/events/273870389457556/?fref=ts

Media se osaa valehdella asioita eikä kirjoita paljon mitään eli hommat menee kuten DDR:ssä mutta on medioita eli some sekä muitakin jossa puhutaan totuus kaikesta eikä vääristellä asioita sekä määriä että 700 oli, noin 1500-2000 varmaan.

Tällöin 23.5.2014 klo 13.00 alkaa eduskunnan kyselytunti tiedoksi vaan.

Ja tämä Suomessa ollut on suurin 1900 alun jälkeen ja veikataan että yltyy tästä mutta kuka tietää kun olemme niin rauhallinen kanssa kunnes poltetaan päreet täysin ja sitten on menoa kuten sodassa vaikka kuka olisi vastassa.

Tähän alle vaikka Espanjasta tietoa ja nytkin toimittajia Suomesta ympäri Eurooppaa kirjoittamassa totuuksia eikä paskaa mediaan tänne Suomeen tai täällä olaan hiljaa yleensä mutta kenen käskystä!

MUISTAKAA :  Nämä on täysin väkivallattomia, ei alkoholia, vaan rehellisiä ilmaisua ILOn mukaan ja kansainvälisten sääntöjen mukaisia sekä Suomen lain mukaisia kunnioitten kaikkea, jos joku örvelö sekoilee ei pidä yleistää josta nyt tehty ainoastaan provosoivaa uutista törkeästi.

LISÄYS : Luvin että poliisille lähtee häiriköistä tietoa pian facebookista.

ESPANJA :

40 mielenosoitusta päivässä


Työttömyys, hallituksen säästötoimet ja päätöksenteon läpinäkymättömyys ovat ajaneet tuhannet ihmiset talouskriisin runteleman Espanjan kaduille osoittamaan mieltään.

Vuonna 2012 Espanjassa järjestettiin lähes 15 000 mielenosoitusta – siis jopa 40 päivässä. Vuonna 2013 pelkästään Madridissa järjestettiin 4 500 mielenosoitusta, mikä on tuhat enemmän kuin vuotta aiemmin.

Lähde : http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/3158359/espanja-tukahduttaa-mielenosoituksia-pampuilla-ja-kumiluodeilla 




Ei kommentteja: