THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Voiko työttömälle tarjota mitä tahansa töitä? TE-keskus vastaa kuumaan kysymykseen

Jotkut kun luulee olen THT ry johtokunnassa tai muualla senkin voi tarkistaa suoraan netistä. Väännetään nyt rautakangella vääntäen että olen normaali jäsen 20€/vuosi virallisesti ja en nyt kommentoi enempää jos ei aivot riitä ymmärtämään tätä. Nyt tässä alla olevasta uutisesta tullut nopeasti 424 kommenttia jossa toiset ymmärtää mistä kyse ja toiset pihalla kuin lintulauta.

Eikun pakottamaan maistereita sitten provisikopalkkaisiin puhelinmyyntitöihin tai jakamaan mainoksia sekä ilmaislehtiä joista saakin talouden moni työtön kuntoon :D

Ja työttömät myymään asuntoja, kesämökkejä, ottamaan avioeroja että muuttaa 200-1000km päähän töihin määräaikaisesti josta ei rahallisesti mitään hyötyä kuin haittaa. Ja lapsethan voi moni laittaa varmaan hoitoon kun vaan joku maksaisi kaiken. Miten on toiset täysin erkaantuneet yhteiskunnasta tai itse veikkaan ovat vaan törkeitä, kusipäitä oman edun tavoittelijoita narsisteja mutta ei onneksi suurin osa.

Ja toisten mielestä kaikki työttömät vaikka 600 000 voi muuttaa Etelään tai isoihin kaupunkehin massoina :D :D :D

Helsingin Sanomien viime perjantainen työttömyysuutinen on saanut aikaan valtavan keskusteluryöpyn.
Uutisen mukaan hallitus on laittanut vireille ison uudistuksen työttömien saamiseksi entistä nopeammin töihin.

Jatkossa kolmen työttömyyskuukauden jälkeen työttömän olisi ihan oikeasti otettava vastaan mitä tahansa työtä. Käytännössä siis jopa oman alan ulkopuolisia töitä. Jos tarjottua työtä ei ota vastaan, uhkana voi olla kahden kuukauden karenssi eli työttömyyskorvauksen menetys.

HS:n mukaan käytäntö on tähän asti ollut, ettei kolmen kuukauden jälkeen TE-toimistoista ole tarjottu työttömille kuin oman alan töitä.

Aiheesta tuli kuuma puheenaihe viikonloppuna. Ilta-Sanomien aiheesta kertoneen jutun perään tuli parissa päivässä 1600 kommenttia.


Lue tästä alta koko uutinen tänään ja kommentointi käy kuumana. Toiset ovat aivan pihalla kuin lintulauta että eivät tajua että töistä ei makseta aina palkkaa tai se palkkaa on niin paska että ei sillä tee mitään. Miten toisilla on vaikea ymmärtää asiaa.


Jos on töitä josta saa palkkaakin jolla tulee toimeen niin on tekijöitä akateemisista lähtien ja ei moni valkkaa töitäkään välttämättä jos vaan töistä saisi palkkaakin.


Tarkoitushan onkin luoda orjamarkkinat Suomeen ja EU:hun jotta ei firmojen tarvia mennä Aasiaan jne. Ei vaadi edes aivoja jos ei tätä joku ymmärrä tai sitten päässä viskoo ja pahasti. Eihän tässä tarvia mennä kuin Venäjälle rajan taakse tai Viroon josta ihmiset haluaa jos mahdollista Suomeen töihin jotta töistä saisi palkkaakin paremmin elämään sekä monella perhettä ja lapsia myös. Nokiankin miljoonat tullut siksi että orjat ovat sen mahdollistaneet Aasiassa ja sama koskee it-alan tuotteita sekä vaatteitakin maailmassa pitkälti.

Jos joku rikastuu ilman orjia tai paskapalkkaisia muuttaa toimiston etelä-mantereelle yksin ja alkaa yksin luomaan sitä rahaa sitten niin loppuu valehtelu ja paskan lässytys suomeksi. Tuskin onnistuu vaan tähän tarvitaan orjia ja paskapalkkaisia hirveet määrät jollain tavalla.

Lähde : http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288674568091.html


Suomihan rikkoo jo nykyisellään aika ronskisti ILO:n pakkotyömääritelmiä.
 
Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 

Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.  
Tämä yhteiskunta on sairas. Tämä järjestelmä on sairas. 

Tämä yhteiskunta sanoo taistelevansa syrjäytymistä vastaan jota se itse tuottaa.

Ei kommentteja: