THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Yhteiskunnan häpeäpilkku

Mik­ko Pie­la on sii­tä har­vi­nai­nen oh­jaa­ja, et­tä hän toi­mi en­sin elo­ku­va­krii­tik­ko­na ja ryh­tyi sit­ten te­ke­mään it­se do­ku­ment­te­ja 1980-lu­vun lo­pul­la.

Uu­sin do­ku­ment­ti Ku­ka vä­lit­tää? on syn­ty­nyt oh­jaa­jan omien ko­ke­mus­ten ja ha­vain­to­jen poh­jal­ta. Hän jo­not­ti kah­te­na vuon­na elin­tar­vik­kei­ta Hel­sin­gin Myl­ly­pu­ros­sa, jon­ne ke­rään­tyy ai­na aa­mui­sin yk­si Suo­men pi­sim­mis­tä ruo­ka­jo­nois­ta.

Työttömien avulla on hirveet määrät johtajina, asiantuntijoina joita työttömät elättää.
Kuten aiemmin oli siis siksi työttömyyttä ei halutakkaan poistaa koska mitäs nää tekisi eli Sosiaalibarometrin kysymykseen vastasi 140 kuntien sosiaalijohtajaa, 67 Kela-johtajaa ja 89 TE-toimiston johtajaa. Sekä tutkijat, asiantuntijat jotka eivät koskaan ole olleita edes vuosia työttömänä ja hirvee liuta muita joita työttömät elättää ja tämän tajuaa täys pässikin miksi pitää byrokratia pitää yllä eli elättää nämä oikeat loiset. Ja koulutus firmat tykkää tästä että pakkokurssia kehiin jostain huuhaa touhuista jotta saa kuitattua rahaa tilille.

Oikeat kurssit ja koulutukset on ok mutta monet on täysin keksittyä vain jos pakolla mennään opettelemaan kuinka teet cv:n tai kuinka voi etsiä töitä. Jos joku tarviaa apua sitten menisi ne vapaaehtoisesti koska ei moni osaa käyttää tietokonetta näitä pitää auttaa mutta ei kaikkia.

Itsekkin olen vuosikymmeniä yrittänyt auttaa vapaaehtoisesti vaikka cv:n tekemisessä ja netissä on niin paljon ohjeita kaikkeen kun ensin oppii tietokoneen peruskäytön koska ei tietenkään kaikki osaa käyttää tietokonetta ja nämä tarvitsevatkin apua ja miksi ei työttömiä palkata auttamaan toisia työttömiä ! Joka kunnassa voisi olla atk-piste vaikka jossa joku auttaisi toisia vaikka 4h päivässä mutta tälle pitäs maksaa palkkaa. Ei tämä nyt vaikeeta pitäs olla eikä rahasta kiinni kun katsoo kunnan johtajien palkkoja jne. Ei näihin tarvita kalliita koulutusfirmoja ja konsultteja.


http://areena.yle.fi/tv/2216872

 Lähde : http://www.hs.fi/paivanlehti/28042014/radiotelevisio/Yhteiskunnan+h%C3%A4pe%C3%A4pilkku/a1398565219759

Suomihan rikkoo jo nykyisellään aika ronskisti ILO:n pakkotyömääritelmiä.
 

Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 

Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.  

Tämä yhteiskunta on sairas. Tämä järjestelmä on sairas. 

Tämä yhteiskunta sanoo taistelevansa syrjäytymistä vastaan jota se itse tuottaa.

Kyllä palkansaajien ja päättäjien pakkotyölle

Osallistava sosiaaliturva -session osanottajat (moniko heistä muuten oli asiantuntija eli työtön?) jauhoivat samaa työttömyys-puhetta, jota Suomi suoltaa vuodesta toiseen. Se on tutkitusti työttömiä leimaavaa, mustaavaa ja alentavaa. Työttömät esitetään passiivisina.

Lähde : http://katriinakajannes.puheenvuoro.uusisuomi.fi/166690-kylla-palkansaajien-ja-paattajien-pakkotyolle

http://thtry.fi/


Ei kommentteja: