THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 5. toukokuuta 2014

Asuntoja myynnissä Imatra rajapatsas

Laitan tännekkin mainosta kun missä asun on asuntoja myynnissä ja tunnen omistajan joka ostanut näitä paljon jokunen vuosi sitten sekä kaikki asunnot täysin kylpyhuonetta myöten 100% uusittu.

Täysin remontoituja 100% uusine koneineen jne, Venäjältä saa bensat halvalla ja muutakin leivästä lähtien, yötä voi olla Svetogorskissa tai Viipurissa vaikka ja voi tuoda tuliaiset 20h jälkeen.

Polkupyörällä lyhyt matka polkea Venäjälle ohi jonojen n. 30min.

Imatra - Lappeenranta on nelikaistainen nopea tie n. 30min. Rauhallinen paikka, kauppoja lähellä ja kaikki palvelut, vanha maine huono kun nämä olleet vuokra-asuntoja aikoja sitten. Hieno grillikatos kaikille jne.

Yksiö : http://www.jokakoti.fi/kohde/e494b

Kaksio : http://www.jokakoti.fi/kohde/e537b

Kolmio : http://www.jokakoti.fi/kohde/e354e




Ei kommentteja: