THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 8. toukokuuta 2014

Outo yhtälö: 50 000 nuorta työtöntä ”katosi”

Outoa, mitä outoa tässä kun tiesi mihin johtaa. Jokainen ns. normaali ihminen tietää missä nämä ovat sekä monet ovat tilastoista pois tämän paska yhteiskunnan takia ja politiikan takia. MIKSIKÖ ! MIETTIKÄÄ NYT HEI ! Tässä kylässä kavereiden kanssa räpellän tekstiä ja nauretaan että miten ketkä tutkii näitä monet ns. viisaat ei tiedä missä nämä nuoret ovat.
On olemassa nuorisotakuu ja jos ei saa palkkatöitä nuoret kieltäytyy JOKAINEN KUTEN VANHEMPIKIN IHMINEN jos on vaan mahdollista tähän. Pitää mennä itse ongelmien äärelle eli työttömien tai itse puhun myös köyhien ääniä kuulemaan ja kuunnella heitä.

ETSII NE TÖITÄ MUTTA TÖITÄ JOSTA MAKSETAAN OIKEAA PALKKAA.

Monet asuu vanhemmilla jotka elättää, toiset voi tietysti ajautua rikolliselle tielle kiitos systeemin.
Toiset alkaa leikkimään teatteria jota valtakoneistokin ja politiikot harrastaa jotta saavat eläkepaperit nuorena ja hakevat sairaslomaa (keksivät kaiken) vaikka "pää ei kestä" kyykyttämistä jossa paskanpuhujat nauttii tästä tai selkäkipee tai kädet kipeenä ja on allergioita joten ovat tilastoista pois heti.

Mikä yhteiskunnassa mättää kun pitää ihmisiä käyttää hyväksi TÖISSÄ josta toiset nauttii sitten rahallisesti. Mutta itse eivät ole valmiita tähän paskaan vaan vielä syyttävät vääriä henkilöitä.


Tossa onkin joku kommentoinut tästä :

Wikimploi on yleishyödyllinen ja epäpoliittinen työyhteisömalli uudelle työlle, jossa yhdistetään ammatillisen ja korkean koulutuksen saaneiden henkilöiden työpanos lähellä toisiaan niin, että heille tarjotaan työpiste, tekniset olosuhteet ja mahdollisuudet yhteistyöhön usealla eri paikkakunnalla. Wikimploin tavoitteena on kehittää sellaista työtä, jolla on suuri potentiaali lähitulevaisuudessa megatrendien, maailmantalouden, uusien teknologioiden, kaupunkirakentamisen, paikallisuuden, väestönkehityksen, digitaalisuuden, median, muotoilun ja taiteiden risteyskohdassa.

Lue lisää : http://wikimploisuomi.wordpress.com/

Itse ja kaverini&auttajat suosittelemme että kieltäytykää palkattomista töistä jos vaan mahdollista ja en tarkoita tällä vaikka kaverin auttamista jotka nyt aivan eriasia vaan palkalliset oikeat työt. Tehkää enemmän vahinkoa eli töitä palkan eteen hitaasti sitten vaikka.

Tiedän tarkkaan monella ei ole varaa kieltäytyä ja jokainen 5€ on isoraha, pitäs olla joku rahasto tähän joka voisi auttaa ihmisiä kuten leipäjonot koska ei ilmaiset/paskapalkkaiset työt lopu jos ei laita vastarintaa. Sain taas postia, kiitos ja en minä rahaa saa tästä eikä mistään ja monet vaan yritetään neuvoa mitä jatkossa teette somessa eli facebookissa etupäässä sekä yritetään antaa neuvoja. Ja yksikään nimi ei tule koskaan ilmi missään kun monet pelkää omalla nimellä olla. Vielä että eihän sossu välttämättä auta jos kieltäydyt pakkotyöstä vaikka 50km päästä Kainuussa, Pohjois-Karjalassa, Lapissa jne. Ja monella kulkuyhteydet voi olla täysin mahdoton yhtälö myös ja tiedän yli 50 vuotiaillakin näitä ongelmia myös eikä vaan nuorisoa.

-------------------------

Tilastot paljastavat erikoisen ongelman; niiden mukaan työmarkkinoilta on kadonnut 50 000 nuorta. Nämä nuoret eivät näyt Tilastokeskuksen tekemässä työvoimatutkimuksessa, eli he eivät ole enää työllisiä eivätkä työttömiä. Samaan aikaan he kuitenkin nostavat työttömyyskorvauksia ja näkvyät työssäkäyntitilastoissa.

Kommenteista :
- Tarjotkaa nuorille töitä. Sellaisia, joista saa palkkaa. Ei mitään palkattomia harjoitteluja. Palkattomat työt pitää kieltää!

- Näissä "kadonneissa" on työttömyysturvalta sossuun sysättyjä, vanhempien kotona olevia, ns. "työvoimapolittisista" orjuuksista kieltäytyneitä ja byroon virkanilkkeihin lopen kyllästyneitä esim. varjotaloudessa eläviä.

Lue tästä lisää sekä etenkin komentointeja jossa ovat kovemmat asiantuntija ekonomistit.

Lähde : http://www.talouselama.fi/uutiset/outo+yhtalo+50000+nuorta+tyotonta+katosi/a2246087

Suomihan rikkoo jo nykyisellään aika ronskisti ILO:n pakkotyömääritelmiä. 

Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 

Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.  

Tämä yhteiskunta on sairas. Tämä järjestelmä on sairas. 

Tämä yhteiskunta sanoo taistelevansa syrjäytymistä vastaan jota se itse tuottaa.


Helsingin poliisi nöyrtyi – palautti kohutut kepit oikeille omistajilleen
Siis varmaan 99.9% oli normaalisti ja muutamat hörhelöt sai uutista, sama kuin vappumarsseilla ihmiset ympäri maailmaa ovat asiallisesti ollet vuosikymmeniä.

UUSI TULOSSA PIAN 

NYT SAA RIITTÄÄ! -Suurmielenosoitus 23.5.2014

Hallituksen aika on ohi
Median valheiden aika on ohi


Ja en itse oikein tiedä onko tää edes blogi (blogin platform) vaan sanon mainostan juttuja kun monet ei ole muualla ja laitan siis tiedoksi kaikenlaista jos on apua.

Ei kommentteja: