THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 5. toukokuuta 2014

Palkka eroista

Narsisti nauttii, työyhteisö sairastaa

(Muissakin asioissa kuin työasioissa) 

 


Tossa tullut viestiä palkkaeroista. Nyky maailmassa tämä on perseestä lähes joka maassa. Kiitos viisaitten eli narsistien eikun laiskojen paskojen tarkoitin ahkerien auttavien.

Neuvostoliitossa ei ollut palkkaeroja joka hyvä 90% mutta se 10% veti älytöntä palkkaa ja nämä 90% ei saanut palkalla mitään joka oli huonoa. Sama koskee kehitysmaita aina. Töitä on mutta ei palkalla saa oikeastaan mitään kun tietty osa repii kaiken. Ai mutta Suomi ja EU menossa tähän samaan koko ajan eli perse edellä puuhuun, riippuu tietenkin kenen kantilta ajatellaan jos ei halua kaikkien kannalta katsoa.

Neuvostoliiton aikaan oli Leningrad/Pietarissa eri tutkimuksien mukaan 50000 huoraa jotka oli töissä koska palkkaa saatiin töistä mutta sillä ei tehnyt mitään kun söi ruokaa ja nukkui romu asunnossa. Jobbariksi piti ryvetä normi palkkatyön lisäksi todella monen. Ei jären häivää sanoi kaikki mutta monilla ei ollut vaihtoehtoja.

Muistan kun palkattiin maitokuski kuljettajaksi ja otti lopputilin maitokuskin työstä Valeri, sai paremmin rahaa elämään sekä viikot lepäsi ja nautti elämästä avullamme ja aina tarjottiin ruuat jne. Sai ostettua tomaatteja, kurkkuja ja muutakin kun monella ei ollut varaa tähän koskaan muuten. Sekä osti miulle kusipäälle lahjan 30 vuotis pionerskaja metrolta että hänkin voi antaa jotain kun elänyt köyhyydessä. Oli herkkä hetki kun antaa myös saakin ja se iloni määrä oli valtava molemmin puoleinen. Sitten lähdettiinkin bongaa naisia. Olisipa tietoa 20 vuoden takaa mitä kuuluu hänelle kun varmaan 6 vuotta oli kuskina/oppaana jne.

Nykyään palkkaerot ovat Suomessakin menneet päin persettä, ihminen voi tehdä töitä mutta palkalla ei saa mitään iloa. Ei jären häivää ja sitten tietty osaa röystäilee rahoillaan kun pitäs palkkaeroja kaventaa että kaikkilla olisi kivaa elämässä.

Ei vaadi raketti tiedettä eikä nasan astronautti kurssia mistä on kysymys. Sairauden nimi on ahneus ja oma minä. Toisaalta narsistit miettii miksi pitäs tehdä mitään kun voi antaa muitten tehdä ja kärsiä kun itse nauttivat tästä.

OIKEA VAI VASEN, ehdottomasti vasen 100% mutta ei liikaa vaan kuten Suomessa oli vaikka -80 luvulla kun hyvinvointivaltiota luotiin sodan jälkeen. Vasen ja oikealla on pelkkää paskaa ja ahneutta sekä runkkareita paskan jauhajia.

Somessa kerroin en ole minkään puolueen kannattaja mutta vihaan porvareita ja oman edun tavoittelijoita.piste. Pitäs ajatella kaikkia.

Kapitalismi vai Kommunisti. Laitoin ääripäät ja ehdottomasti kommunisti koska kapitalismi luo köyhiä ja vitusti rikkaita vaan ja aluksi 40% kärsii, sitten 60% kärsii, sitten 80% kärsii maailmassa, hei nythän ollaan tässä tilassa ;-)

Itse kannatan jotain välimuotoa kuten Suomessa oli hyvät vuodet -70 -80 luvulla että töitä oli kaikille ja hyvinvointia joka on tärkein ja että autetaan toisia on tärkeää.

Bisness on hyvästä mutta pitää muistaa kaikkia ketkä on siinä mukana ja maksaa kaikille asianmukaista palkkaa työstään eikä käytä ihmisiä hyväksi josta itse hyödytään tarkoituksen mukaisesti älyttömästi. Ei se ole viisautta vaan ahneutta.

Me henki on kaukana nykyään monissa paikoissa, ystävissä ja koko planeetalla.




Ei kommentteja: