THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 16. toukokuuta 2014

Pilottia pukkaa - Hulluja täynnä oleva yhteiskunta - ranneliikettä kehiin - Kapitalismi

Kyllä se on vaan todettava että tässä maassa on hirveä määrä sanon suoraan kusipäitä jotka ei ajattele kuin omaa napaa ja syyllistävät muut vielä samalla kun itse hyödytään näin rahallisesti tai ilmaisen työn avulla. Ei tarvia olla edes normaalitöissä vaan normaali elämässä sama tilanne.

"Kapitalismi ei toimi ilman työttömyyttä. Jos työttömyys oikeasti (ilman orjatöitä ja alipalkkausta) olisi nollassa, joutuisi työnantaja maksamaan tasan sen mitä pyydetään. Omat voitot kärsisivät. Vaikka meillä oikeasti on puoli miljoonaa työtöntä, kapitalistit pelkäävät silti että työttömyys menee liian alas ja puhuvat paskaa tulevasta työvoimapulasta sekä siitä, että tänne tarvitaan satoja tuhansia ulkomaalaisia töihin. Ideologiaa jolla tarkoita hallitsevan luokan luomaa väärää tietoisuutta jolla ihmisiä kusetetaan."

Tässä alla lisää sontaa :  

Sotek-säätiö purkaa Kolmikulman päiväkodin
Säätiön aikuisten pajojen Rempparyhmä suorittaa itse purkutyön. Rempparyhmäläiset ovat yli 29-vuotiaita työkokeilijoita ja kuntouttavassa työtoiminnassa olevia henkilöitä.
(Tähän riittää yli 500päivää työttömyyttä, kuntoutus täyttä paskaa monelle)

Lähde : http://www.kymensanomat.fi/Online/2014/05/15/Sotek-s%C3%A4%C3%A4ti%C3%B6+purkaa+Kolmikulman+p%C3%A4iv%C3%A4kodin/2014317370613/4

Työttömät työllistää tosi hyvin ja tässä on listaa ketä työllistetään jotka saa palkkaakin töistä.
Lähde : http://www.sotek.fi/FI/Yhteystiedot

Jos kysyn joltain otetaan esimerkki tule siivoamaan asuntoni, pesemään tiskit, katsomaan tietokoneitani ja asentamaan kaikki, pillkomaan puita, haravoimaan lehtiä, luuttuamaan lattia, puistelee matot, tekee remonttia jne. niin missä nämä ovat auttamaan vaikka naapuria tai kaveria puhumattakoon aktivoinneista ilmaistöissä te-toimiston kautta. Ei löydy halukkaita mutta kyllä itselle monille kelpaa työt/apu naamapokerina. Ja kaikesta halutaan rahaa rahaa aina minä minä minä omanapa kun toiset tekee ilmaiseksi kaiken. Unohtui onhan se 9€ ruokaraha tai ilmainen lounas päivässä jotain.vmp.

Ja näitä yllä olevia hometaloja puretaan ympäri Suomea pakkotöinä mitä Kotkassa on ja pakottamalla ja näistä kerroin aiemmin myös ja porukat aivan hiilenä monet. Miten nämä ovat mahdollisia, ovathan nämä kun persreiät on törkeitä narsisteja jotka käyttää ihmisiä hyväkseen törkeydellään josta vielä itse hyötyvät rahallisesti tai muuten kuka mitenkin. Työttömät meinaan toiset pakotetaan "pajojen/säätiöiden henkilöitten/johdon" omia asuntojakin remonteeraamaan jotta ei tarvia maksaa mitään jne.
Yksi johtaja sanoi kaverilleni että asenna hänen kotimikroon kaikki ohjelmat pajalla sekä mikro uusiksi eri käyttiksellä, kaveri sanoi asenna ite tai tilaa joku firma kotia ja mitä näitä tänne pajalle tuot. Suttui täysin.

Sosiaalituilla elämisen 101: Eli oman itsensä herrana oleminen:

Nyt on sellainen tilanne että olen lopen kyllästynyt ja vimmastunutkin kaiken aikaisiin aktivointikursseihin, koulutuksiin, harjoitteluihin ja orjatöihin! Asun kaupungissa jossa jostain syystä joka kevät ja kesä tulee pakotetteita erinäisille kursseille istumaan viikoiksi ja sen jälkeen harjoittelemaan.

Ymmärräthän että jään vain kokonaan pois turhasta sirkuksesta jota kutsutaan työvoimatoimistoksi ( typ,typa pahalla on monta nimeä). Sieltä ei saa työtä (ja en tarkoita työllä missään tapauksessa ilmaisorjatöitä, työ kun käytän sanaa tarkoittaa että työntekijä saa palkan ja eläkettä siitä) edes vain asioita jotka vangitsee sinut! Olen vapaa ja jos löydän työtä ja saan paikan teen sitä. Ei siinä tarvita työvoimatoimistoa ja heidän palveluita jotka "auttavat" minua.

Tässä alta voit lukea lisää.
Lähde :  http://keskustelu.suomi24.fi/node/12243976

Pilottia pukkaa :

Nyt toteutuu viiimeinkin monen elättelemä haave pakottaa työttömät risusavottaan, lumitöihin tai keräämään koirankakkoja ilman minkäänlaista lain tarjoamaa suojaa. Osallistuminen tähän lainsuojattomaan toimintaan on työttömille periaatteessa vapaaehtoista ja ohjeiden mukaan se pitäisi myös selkeästi kertoa. Kieltäytyminen ei saa aiheuttaa minkäänlaisia sanktioita. Nähtäväksi sitten jää miten tätä noudatetaan.

Kunnat siis tulevat saamaan kuntouttavassa työtoiminnassa olevien lisäksi paljon ”vapaaehtoisia” ilmaistyöntekijöitä. Heillä voi teettää käytännössä ihan mitä tahansa, koska he ovat muodollisesti vapaaehtoisia. Heille voidaan kunnan harkinnan mukaan myös maksaa jotain tai vaikkapa tarjota ateria, mutta enpä usko tämän vaihtoehdon kiinnostavan kuntia.

Tästä alta voit lukea lisää.

Lähde :  http://sakutimonen.com/2014/05/pilottia-pukkaa/

Ilmaisen työn tekeminen kavereille :

Laitan tämän tänne uudestaan kun somessa moni kysyi missä tämä linkki on, eikun ranneliikettä kehiin jotta saa hyvän mielen. Tossa muutama teki taas kuten alla neuvotaan. Pari muutti toiselle paikkakunnalle ja liimasi oveen lapun siis kotona koska ei toisten päähän mene mitään ja ei osata eläytyä toisen asemaan eli empatia on täysi nolla. Ja nykynuorisosta tulee paljon uusavuttomia ja siksi armeijankin keskeyttää todella moni heti alussa.

Kerron tähän yhden tuhnansista tapauksista. Itse ajat kaverille autolla 20km päähän ja teet tietokone juttuja 20tuntia pari päivää sekä metsän harvennusta vain tälläkertaa satojen muitten vastaavien ja tuhansien tuntien lisäksi. Sitten kaveri on hieroja ja sanot voisitko hieroa tunnin. Tottakai se sanoo kun oma yritys että maksa rahaa. Sanot miksi et itse maksa rahaa. Toteamus ei toi ole työtä vaan auttamista ja hän tekee töitä kun toiminimi että ilmaiseksti ei tee mitään elämässä kuin muodon vuoksi toisille mutta toisilta edellytetään ihan muuta. Että näin ja sanoin haistapaska ja mene hoitoon sekä näkemiin.

Näitä vastaavia on vaikka kenellä ympäri Suomea kun näistä juteltu lapsesta asti.

Keskusteluista - Tuttuakin tutumpaa. (ja nämä koskee kaikkia töitä palkkatöihin asti)

- Ja itsehän ei kannata opetella mitään jos voi käyttää muita hyväksi tarkoituksen mukaisesti sanoi tossa yksikin nainen somessa kun voi avun tarvitsija maata sohvalla.

- Iso virhe on hankkia kaverille tietokone, mahdollisimman edulliseen hintaan, kaikkia omia suhteita hyödyntäen. Sen jälkeen kaveri pitää itsestään selvänä, että sinä myös koulutat, opastat ja korjaat kaikki viat. Ratkaisuni oli, että kerroin suoraan ettei aikani riitä koneen hankinnan jälkeen muuhun. Annoin muutaman tuttavan yhteystiedot, jotka tekevät kaikkea tuota työnään ja perivät käyvän korvauksen. Kaverini jupisi, ettei hän ole tottunut tuollaisesta työstä maksamaan. Totesin hiljaa mielessäni ratkaisuni olleen juuri oikean.

- Yksi kaverini on asiantuntija mikrotukiasioissa. Suku ja monet kaverit katsoivat hänellä olevan ilman muuta velvollisuus korjata heidän tietokoneensa. Lopulta kaveri vaihtoi puhelinnumeronsa salaiseksi ja otti uuden sähköpostiosoitteen.

Lähde : http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=2&thrdid=2868

Narsistit ja eikun kyykyttäminen kehiin josta itse hyödytään. 

He eivät kestä kritiikkiä
Vaikka kritiikin saaminen on tuskin kenellekään mieluisaa, narsistit ovat kritiikille erityisen herkkiä.

Tekosyy on narsistin paras kaveri
Narsistit onnistuvat pääsemään pälkähästä tai velvollisuuksien hoitamisesta tavalla tai toisella. Tekosyyt ovat heidän parhaita ystäviään.

Lähde : http://www.healingeagle.net/Fin/Vaknin/faq58.html

Lähde :  http://www.iskelma.fi/terveysjahyvinvointi/onko-laheisesi-narsisti-16-kohtaa-paljastavat/21/7840

Älkää alistuko vaan sanokaa takaisin. Monen pitäs sanoa päin naama mutta kun ei kehtais sanoa kun toiset sanoo luontaisesti päin naamaa jotka ei ajattele kuin omaa napaansa.




Tämä kuvaa kaikkea töistä sekä työajan ulkopuolellakin. Paavo tekee työt ja muut kuittaa rahat muodollisesti tehden jotain tai katsoen vierestä. On poikkeuksiakin mutta karrikoiden näin on monessa paikkaa asiat.



Ei kommentteja: