THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 27. toukokuuta 2014

Tiedoksi : Julkisella paikalla saa aina kuvata - ottakaa te-keskuksen kirjaukset aina ylös


Vaikka te-keskuksen yleisessä aulassa kun olen kuvaillut seiniä joissa orjatyöfirmojen nimiä ketkä käyttää ihmisiä tarkoituksen mukaisesti hyväkseen että ei tarvia maksaa palkkaa ;-)

Eikun kuvailemaan ihmiset niin on puuhastelua elämässä.

Muistakaa ottaa te-keskuksen kirjaukset talteen valokuvana, tulosteena tai kuvaruutu kaappauksena :

Tässä vaan yksi tapaus ja moni ei uskalla kirjoittaa näistä omalla nimellään facebookissa tai vastaavissa paikoissa. Eihän näissä mitään järkeä ole mutta kai jotkut saa tyydytyksen ja saavatkin kun pääsevät kyykyttämään urakalla että miten saatas karenssia ja ongelmia ihmisille.

Ja sitten jos lukee te-toimisto ottaa yhteyksiä vaikka 8.6.2014, voitte ottaa varmuuden vuoksi itse yhteyksiä koska jos eivät otakkaan yhteyksiä niin karenssia voi kolista ja ala sitten selvittämään että sieltä piti ottaa yhteyksiä.  Ja kirjauksia voidaan myös muutella ja jos et tarkista niitä jatkuvasti voit olla kusessa. Tämä on Suomi Soviet Union Finland ja mediahan vaikenee monista asioista täysin vaan puhuvat monasti muunneltua totuutta tai eivät mitään ;-)

Te-toimiston tiloissa pitäs olla yksi täysin 100% työttömien puolia ajava töissä joka tekee kaiken että kukaan ei saa karenssia eikä tule muitakaan ongelmia. Nythän ei näin välttämättä ole vaikka pitäs olla teoriassa mutta käytäntö on toinen riippuen virkailijasta joilla toisilla on empatiaa ja sydäntäkin onneksi. Ja tämä henkilö neuvoisi muutenkin monista miinoista ja asioista tässä byrokratia helvetissä.

Lähde : http://keskustelu.suomi24.fi/node/12267354

Suosittelen liittymään ennenkuin vellit ovat housussa THT ry ja yhdistys voi täten ajaa asioitasi kun jäsenmaksu maksettu ja tiedoksi että tätä tehdään vapaaehtoisvoimin ja itse olen pelkkä työtön jäsen enkä mitään muuta. Sama kun töissä monet on ammattiliitossa niin siinäkin toiminnassa voi olla kuka vaan ja käydä palavereissa, saunailloissa sekä kaikessa ja itse kävin paljon jotta tiesin asioista enemmän sekä pystyttiin vaikuttamaan asioihin tai edes yritettiin.

Ministeriöön on jo suora yhteys, ehkä olen aktiivinen mutta en saa tästä mitään enkä haluakkaan rahaa, saahan te-keskuksen virkailijat sekä huuha kurssien pitäjät palkkaa joka on hyvä kun nauttivat tästä. Toisaalta Suomeen voitas palkata henkilöitä auttamaan työttömiä ja neuvomaan heitä josta on kirjoitettu ja nämä yhdyshenkilöt ei kyykytä vaan auttavat sekä neuvovat kaikissa asioissa.

Monien tehtävä on auttaa ihmisiä kun ei näistä palkkatyöläisistä te-keskuksesta jne. ole tähän ja moni meitä tässä mukana ympräri Suomea. Sitten vielä vittuillaan että pitäs etsiä töitä koska tämähän on periaatteessa työtä mutta ei virallista työtä. Joku jos tekis päätöksen että tämä on työtä sitten monet tekisi töitä.

Muistutamme, että THT ry on yhdistys joka tarvitsee jäseniä toimiakseen.

Hienointahan tietenkin olisi jos järjestöämme ei tarvittaisi ollenkaan. Silloin välityömarkkinoilla ei olisi ongelmia ja minkäänlaista edunvalvontaakaan ei tarvittaisi. Näinhän asia ei vielä toistaiseksi ole.

Jäseneksi voi liittyä joko kannattavana tai varsinaisena jäsenenä.

Hakemuslomake löytyy linkistä:
http://thtry.fi/liity-jaseneksi.php
 



Ei kommentteja: