THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 3. toukokuuta 2014

Vappumarsseista - Suomi on paskamaa - Sosiaaliturvan vastikkeellistaminen rikkoo ihmisoikeussopimuksia

Karmeeta paskaa tässä maassa ja se vaan lisääntyy mediankin toimesta kuten Neuvostoliitossa tai DDR:ssä.

Kiinniotettu soundiauton kuski: ”On vahva symboliarvo, että duunareilta viedään vappuna liput”

Esim. montakymmentä vuotta olleita vappukeppäjä puolueilta katkottu poliisin toimesta ja syyttömiä viety putkaan. Hyvä kun poliisi päällikkökään ei tiennyt tätä seuraavana päivänä kun sosiaalinen media kirjoittaa näistä ja muu media kirjoittaa vaan paskaa etupäässä sekä vääriä tietoja ja syyllistää viattomia ihmisiä kun 99.99% ollut normaali kuten vuosikymmennenet.


Nyt ihmiset kyykkyyn, orjatöihin, pakkotöihin, palkattomiintöihin jotta tietty osa hyötyy tästä rahallisesti mahdollisimman paljon. Tämä on tätä ME henkeä sekä lähimmäisen rakkautta ;-)



Arsenaalistani löytyy myös astalo mallia: vakooja. Jos agentti joutuu tukalaan paikkaan, niin hihaan mahtuvalla astalolla voi laittaa hanttiin vieraan vallan kätyreille.

Tässä kuva moskovasta jossa vaarallisia keppejä ja lippuja vasta olikin ;-)



Venäläiset ja monet muutkin nauraa Suomen touhuille että hulluja päättäjiä vallassa, kiitos kokoomuksen ja muitten uusliberialistien sekä porvarien joita alkaa löytyä "lähes jokapuolueesta ikävä kyllä" jotka ei ajattele kuin omaa napaa ja omia sekä tiettyjen etuja vaan josta itse hyödytään mahdollisimman paljon.


Sosiaaliturvan vastikkeellistaminen rikkoo ihmisoikeussopimuksia

Lisäksi on suunnitteilla, että myös yrityksille annettaisiin mahdollisuus käyttää näitä kuntoutujia työvoimanaan (ihan samoilla säännöillä kuin kunnat ja yhdistykset). Suomeen ollaan siis luomassa orjatyömarkkinoita ja orjatyövoimaa sekä julkiselle, että yksityiselle sektorille. 

 Nykyhetkellä työssäkäyvät ihmiset voivat siis pelätä jatkossa työpaikkansa puolesta kun yritykselle tai kunnalle yms. on edullisempaa ottaa työttömiä kuntoutujia pakkotyöhön kuin käyttää normaalia palkkatyövoimaa. Työttömiä voidaan jo tälläkin hetkellä määrätä työkokeiluun johonkin yritykseen samalla yhdeksän euron korvauksella. Siellä hän tekee samaa työtä rinta rinnan sellaisen kanssa, jolle maksetaan vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa (ELI OIKEAA PALKKAA).

Mediassa käyty keskustelu sosiaaliturvan vastikkeellistamisesta on hyvin yksipuolista (ei siis ollenkaan objektiivista) ja puolueellista propagandaa. Mediassa on tuotu esiin vain kuntouttavan työtoiminnan autuutta ja ihanuutta. Arbeit macht frei. Työ vapauttaa. Suomalainen media ei ole uutisoinut esimerkiksi siitä, että sosiaaliturvan vastikkeellistaminen rikkoo kansainvälisiä ihmissoikeussopimuksia. Eihän eliittiä myötäilevä media halua nostaa esiin näitä asioita.

Voit lukea tästä alta koko kirjoituksen joka on todella perusteellinen ja pitkä. Tämmöisessä maassa elämme ja tämmöisten päättäjien, todella monien johtajien ympäröimänä ja toiset vielä hyväksyy tämän. VMP nää touhut.


Suomessa on pitkään jo ollut pers**ennuolijoiden markkinat johon suurin osa kansasta ei pysty koskaan, patologinen valehtelu auttaa vielä monissa asioissa. Te-toimiston kannattas tämä kurssi ottaa käyttöön pakkona karenssin uhalla tietenkin eli  sertifioitu perseennuolija.

Yksilöltä ei kuitenkaan löydy selkärankaa oikeasti vastustaa ketään itseään ylempänä olevaa, saatikka pitää kiinni mielipiteestään vaikka esimies olisi ilmeisen väärässä.

Sertifioitu perseennuolija ottaa actionpointteja, mutta delegoi homman lopulta muille ja seuraavassa palaverissa clousaa pointit.

Kokoomus: "You pay, we play!"

Ei kommentteja: