THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Pakkotyö

Huomenna sitä Suomessakin moni menee pakkotöihin josta ei saa palkkaa edes vaan tuen sekä 9€/pv kulukorvauksen. Eipähän löydy Suomesta eikä EU:sta yhtään päättäjää että lopetettaisi nämä heti nyt.
Toisien on nautittava ihmisien kyykyttämisestä koska ei näitä touhuja muuten edes olisi.

Kumma että monet puhuu työttömien tuista että pakkotöihin vastikkeen eteen mutta eivät samalla puhu muista tuista ollenkaan, puoluetuet, yritystuet, lapsilisät, maataloustuet, eu tuet jne.. Mutta näihin tukiin ei halua kukaan puuttua taas kun ilmaista rahaa lapioidaan ihan eri määrin muille, työttömät saa vaan ruokaa ja katon päänpäälle kun rikkaat ne vasta tukia saavatkin ja samalla senkuin korottavat omia palkkojaan kun imevät rahaa tililleen ja kaikki on vielä laillista olevinaan.

21 miljoonaa ihmistä on pakkotyön uhrina eri puolilla maailmaa, joka tuottaa laittomia voittoja 150 miljardia dollaria vuodessa. Tämä on kolme kertaa enemmän kun aiemmin on arvioitu, Kansainvälisen työjärjestön (ILO) julkaiseman raportin mukaan.

Lue tästä alta lisää.

Lähde : http://www.ekofokus.com/2014/06/150-miljardin-dollarin-voitot.html

Kansainvälinen työjärjestö ILO arvioi yli 20 miljoonan ihmisen tekevän pakkotyötä. Eniten pakkotyötä esiintyy Aasiassa, mutta Euroopan unionissakin arvellaan olevan liki 900 000 pakkotyön tekijää.

Lue tästä alta lisää.

Lähde : http://www.sak.fi/ajankohtaista/uutiset/pakkotyo-koskee-kymmenia-miljoonia-ihmisia-2014-05-28 

Pakkotyö - Tarjous, josta ei kieltäydytä 

Lähde : http://www.city.fi/blogit/vapaamatkustaja/pakkotyo+tarjous+josta+ei+kieltaydyta/126704

Lähde : http://vehkanen.blogspot.fi/2014/04/tyottomia-on-kabineteissa-edustanut-20.html


Ei kommentteja: