THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 17. heinäkuuta 2014

Huonoja sekä hyviä uutisia - Microsoft irtisanoo 12 500 ex-nokialaista

Tänään on tullut hyviä sekä huonoja uutisia kun Microsoft irtisanoo 12 500 ex-nokialaista.
 
Aloitetaan huonoista eli ihmiset menettää palkkatyön.

Jatketaan hyviä uutisia,  Ihalainen: Microsoftin kanssa keskusteltu tukipaketista. Eli työttömät kun saa tukea se on aina suomeksi paskauutinen, muut kun saa tukea se on hyvä uutinen.

Myös työ- ja elinkeinoministeriö on Ihalaisen mukaan varautunut rahoittamaan irtisanottavien uudelleenkouluttamista ja -työllistämistä, jos Microsoft lähtee mukaan toimiin.

Nämähän voisi kouluttautua vaikka leipuriksi, putkimiehiksi, tarjoilijoiksi, kirvesmiehiksi, lähihoitajiksi tai jopa poliisiksi. Näin ei tarvitsisi maata kotona neljänseinän sisässä jonka sanan tulevat kuulemaan jos ei töitä löydy te-keskuksesta aina vaikka olisi miten paljon toimintaa&harrastuksia. Ja voihan sitä lähteä työnperässä muualle Suomeen niin saa vaihtelua elämään joten nopeasti kodit/mökit myyntiin, lapsille on täällä hoitopaikkoja sekä kouluja, suosittelen Imatraa jota kutsutaan myös Suomen Albaniaksi. Imatralla kaivataan mainostenjakajia jotta saa lisäansioita.

Juha Sipilä: Tässä olisi töitä Microsoftilta pois potkituille.

"Sipilä ehdottaa, että työttömät ohjelmisto-osaajat laitettaisiin rakentamaan uusien sosiaali- ja terveysalueiden tietojärjestelmää." 

Toivottavasti heille aiotaan maksaa palkkaakin...

 

Toisaalta ei palkka ole tärkein kun töitä tehdään, tästä voi kysyä te-toimistoista, työttömienpajoilta huippu johtajilta, työvalmentajilta sekä muilta huippuasiantuntijoilta. Työtä tehdään siksi että on puuhastelua sekä tuntee kuuluvansa osana yhteiskuntaa nimeltä Suomi Soviet Union Finland.

Lopuksi, ONNEA kaikille joilla on osakkeita, toisaalta näitähän voi olla työntekijöilläkin joten voi samalla juhlia jos saa samalla vielä eropaketin eli rahaa vaikka 100 000€.

Microsoft ilmoittaa säästävänsä vuodessa yli miljardin

Microsoft kertoo säästävänsä uudistustensa ansiosta seuraavan vuoden aikana 1,1-1,6 miljardia euroa. Microsoft aikoo vähentää yhteensä 14 prosenttia työvoimastaan. Suomesta katoaa 1 100 työpaikkaa. Microsoftin osake on noussut Wall Streetin pre-marketissa, kertoo talousuutissivusto Market Watch. Osake on edellisen kerran ollut yhtä arvokas huhtikuussa 2000.

Joten nyt juhlimaan kenellä on osakkeita.

IDEA, nämähän voisi koodata kaikkien Suomen työttömienpajojen internet sivut uusiksi työmarkkinatuella + 9€ päivä, tai 1050€/kk brutto palkkatuella. Sitten jos ei löydy töitä 500päivään sen jälkeen korotetulla palkkatuella n. 1300€/kk brutto jotta ei syrjäydy.

Lisäksi toiset työttömienpajat tarjoaa internetsivujen koodausta asiakkaille joten siellähän olisi kiva koodailla yritystensivuja jotta saisi 9€/pv lisää rahaa elämään tai sen palkkatuen. Näin pysyisi erikois/huippuosaaminen kunnossa eikä syrjäytyisi tästä yhteiskunnasta.

Nämä irtisanonut kun eivät vielä tiedä niin työttömät vaan makaa ja ovat paskoja juoppoja kaikki sekä laiskoja työtävieroksuvia (salaisuus, työttömät haluaa töistään palkkaa mahdollisimman paljon). Tämä selviää pian kun ilmoittautuu te-toimistoon erikoisasiantuntijoiden kuulusteltavaksi. Ajatusmaailma muuttuu kun 52 vuotias alkaa kuuntelemaan 23 vuotiaan virkailijan neuvoja tai vanhemman oman ikäisen joka ei ole oikeita töitä tehnyt koskaan, sitten kun kuulee sanan aktivointisuunnitelma alkaa sukat pyörimään. BINGO.

MIKSI SUOMEN TALOUS ON LAMASSA


LISÄYS : Vuonna 2002 meitä Soneralaisia/Nokialaisia siirrettiin Hewlett-Packardille, heti tajuttiin että kohta alkaa monoa tulemaan vaikka miten oli lässytetty suomeksi paskaa että kukaan ei saa kenkää. Eihän siinä kauaa mennyt kun tämä alkoi. Eikö ihmiset tajua että paskanjauhaminen on kannattavinta, ihan pienissäkin paikoissa tai missä vaan elämänosaalueella. Ei toiset ihmiset halua edes olla rehellisiä koska hyötyvät rahallisesti kun eivät tiedä mikä on empatia eikä tarvia mennä kuin työttömien pajallle. Siksi pajojakin pidetään yllä koska työttömien avulla toiset saa palkkaa itselleen, kuten kerroin jopa 5000€/kk brutto jne. Eikun jauhamaan jos saa siintä iloa elämään, itseäni ei kiinnosta kusettaminen josta hyötyisin rahallisesti toisten avulla.

Ratkaisuja työttömyyteen. Osallistava sosiaaliturva.
Työtä pyritään jakamaan kaikille kovasti, mutta ei palkkaa.

https://www.youtube.com/watch?v=GFYRN52gLH8




Ei kommentteja: