THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Tilastokeskuksen työllisyystilasto

Tässä yksi kirjoitus työtttömien tilastoista. Siis jotkut tekee näitä tilastoja kun samalla luvut voisi nostaa hatusta ja senkin voisi tehdä joku työtön 9€ päivä korvausta vastaan niin tulisi säästöjä. Aivan pölvästien touhua, ompahan jollain töitä niin ei mene yliopisto tai vastaava koulutus hukkaan ja tästä vielä maksetaan ja voi sanoa että tekee töitä.

Lue tästä alta lisää.

Lähde : http://sakutimonen.com/2014/07/minne-he-katosivat/

Ja yhtä kahelien touhua on it-ala kirjata kaikki työt ylös (itil ihanuus) ja sitten laskuttaa asiakasta. "Otin virrat pois kirjoittimesta" , "laitoin usb muistitikun paikalleen" jne. ja aikaa menee itse työhön sekunti mutta kirjaukseen voi mennä 5-10 minuuttia jopa jos laskutyö. Eikun ulkoistamaan atk-systeemejä kunnat ja valtio etenkin niin helppo imeä rahaa kun lapioisi sitä ja sitten ihmetellään miksi kunnat on kusessa.

IT-ALA - KUSTA VAI PASKAA?


Suomalaisyrittäjä lopetti v*ttuuntuneena yhteiskuntaan – lappu ikkunassa räjäyttää tajunnan! Sitten varmaan te-keskuksen asiakkaaksi ja voi päreet palaa alle aikayksikössä. Suutarihan voisi opetella tekemään cv:n sekä kättelelemään tai ratkaisemaan ristisanatehtäviä työttömien pajalla jotta ei syrjäydy tässä sonnassa sekä samalla työllistäisi kouluttajia ja muita palkkaa saavia kunnassa kun itse ei saa palkkaa, tai säälistä palkkatuki 1050€/kk brutto. Eikun omaisuutta myymään jos sitä on kertynyt ;-)

Ja mitä järkeä on että työttömienpajoilla on työttömät opettamassa toisille työttömille atk-perustaitoja, molemmat saa saman palkkatuen ja toinen ei tiedä mitään. Ja toiset saa tuki+9€/pv. Ei jären häivää. Ja johtajat ei tiedä tietenkään mistään mitään joilta kysyisi jotain jotka kuittaa kunnon palkkaa ja helppoa sanoa hoida hommat :D

Työttömien pajalla voisi olla henkilöt jotka opettelee kengännauhoja solmimaan, haravoimaan opettelevat, nurmikon leikkuuta, polttopuiden tekoa, pensas aidan leikkuuta, siivoamaan, atk-peruskäyttöä, kättelemään, oven aukaisun, lumitöitä tekemään, uimaan, kahvin keittämisen, kaurapuuron tekemisen jne. joita monet opettelee jo alle 10 vuotiaana pikku lapsesta alkaen ilman koulutusta. Ja työttömien pajoilla tehdään samoja töitä myös kuin firmoissa eli siksi kaikki etenkin pikkufirmat kaatuu ja kukaan ei voi kilpailla ilmaisen työvoiman kanssa. Ei kukaan ole seppä syntyessään jos ei osaa perusasioita niin sitten ne voisi opetella jos eivät muuta tekemistä keksi elämään. Monet ihmiset haluaa tehdä töitä jotta siintä saadaan palkkaa mahdollisimman paljon. Tietyt vapaaehtoistyöt vaikka seuroissa on aivan eriasia.

Tai voisihan tämä suutari mennä työttömienpajalle pitämään suutari palveluita ilmaiseksi tietenkin asiakkaille ja tämä onnistuu lain puutteissa 12-24kk työkokeiluna tai kuntouttavana työnä, ei palkka ole tärkein vaan että on puuhastelua ;-)

Lähde : http://www.como.fi/uutiset/suomalaisyrittaja-lopetti-vttuuntuneena-yhteiskuntaan-lappu-ikkunassa-rajayttaa-tajunnan/

http://www.como.fi/uutiset/suomalaisyrittaja-lopetti-vttuuntuneena-yhteiskuntaan-lappu-ikkunassa-rajayttaa-tajunnan/



Ei kommentteja: