THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ , Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18. "Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". BLOGI AIHEESTA PAKKOTYÖ - TYÖVOIMATOIMISTO http://karenssia.blogspot.fi, tässä linkissä kerätty paljon linkkejä, PAINA TÄSTÄ. Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 17. maaliskuuta 2016

NYT PALOI KÄÄMIT !! Jumalan siunausta kuntouttavalle työlle

Nostetaas tää tänne taas esiin ja homma etenee tässä kusetuksessa ja kyykytys maassa nimeltä Suomi Finland.

Tein lisäyksen loppuun, nyt kun monet on vieneet kynttilöitä haudoille niin palkattomat orjat alkaa myös niitä huomenna heti siivoamaan karenssin uhalla pois, näin monilla on fantastinen mieliala kun toisia kyrsii niin paljon että sanat eivät riitä kertomaan v-käyrän määrää.
Tämäkin tarina saa jatkoa myöhemmin miten on fantastista olla Suomalainen.

Tosi tarina miten voi käydä kuka haluaa palkkatyötä ja tämä voi koskea ketä vaan jopa kirkontöissä. Laittaa miettimään että mikä ja ketkätahot tässä kaikessa on takana kun kirkkokin tekee näin. Toisaalta kirkossa "ryöstetään" myös rahaa palkkoina hirveet määrät ja senkuin keksitään titteleitä tai nimikkeitä myös että miten olisi vaikka piispoille maksaa palkkaa ja samalla on ruokaapua sekä kuntouttavaa työtä ilman palkkaa työttömille.

En halua loukata kirkkoa mutta tämä on vaan totuus ollut vuosikymmeniä eli kusetus, kyykytys hyväksikäyttö ja ei tämä koske kuin tiettyä prosenttia mutta sekin on liikaa ja mikä prosentti on arvoitus.

Työtön kuntouttavassa työssä alla kantaa ristiä haudalle jonne monet kirkonmiehet tulee bemareineen ja audineen. Tämä on tätä kehitystä, vmp sanon mie ja aina sanonut vaikka miten rukoilisin.


 
Tässä tämä tositarina (sovimme että laitan tänne jakoon)

Siskonmies toista kesää "kuntouttavassa" työtoiminnassa paikallisen seurakunnan hautausmaalla.

Oli niin pystyvä ja hyvä työmies viimekesänä että pestiä jatkettiin syksyllä vielä kuukaudella ja kehuttiin maasta taivaaseen, tekihän hän kaikkia niitä töitä siellä johon muuten olisi pitänyt oikein palkata joku, ihan uurnahautojen kaivuuta ja havutusta myöten !!

No kehottivat häntä hakemaan samaa työtä oikein palkattuna tänä kesänä..ja Jussihan teki työtä käskettyä...lähetti työhakemuksen aivan ensimmäisten joukussa ellei ensimmäisenä tänä keväänä. Mites luulette käyneen..juu..eipä saanut Jussi palkallista työtä ei.!! 

Sensijaan tuli kirje jossa häntä ONNITELTIIN, oli tullut valituksi "kuntouttavaan" työtoimintaan samaan hommaan jota palkallisena haki. Senverran oli hyvä työmies että viimekesäinen 4 tuntia per päivä oli korotettu tänä kesänä 6 tuntiin päivässä !! SAATANA SANON MINÄ !!

JATKOA.
No hommahan jatkui samoin tavoin kuluvan vuoden keväällä, siis kolmas vuosi peräjälkeen, työhakemus sisään hyvissä ajoin ja kutsu (määräys) kuntouttavaan samaan seurakuntaan, samaan työhön.
On jatkunut ilman "kesälomaa" koko vuoden keväästä asti ja huomenaamusta 27.12.2015 samainen Jussi menee taas aamusta aikaisin siivoamaan ja keräämään kynttilöitä paitsi haudoilta niin todennäköisesti myös pitkin hautuumaata kun nyt yöllä on ollut kova myrskytuuli. Ensi keväänä Jussi tuskin enää menee... tuli mitä tuli. Miehen mitta on täynnä !!

JATKOA LISÄÄ.
Ja tässä koko 4 vuotta jatkuneen hyväksikäytön kertomus :JATKOKERTOMUS.NYT PALOI KÄÄMIT !! 

Tuli sitten tämä kevät ja neljäs vuosi "kuntouttavaa siskonmiehelle !
Mentävähän se oli..karenssin uhalla pakko, kun syödäkin pitää !
Kehoitettiin taas laittamaan hakemus palkattuna kun homma on jo "tuttu" edellisiltä vuosilta niin varmaan nyt lopulta saisi sen homman ihan palkattuna. 


No Jussi teki työtä käskettyä, laittoi työhakemuksen.
Hakuaika päättyi 15.3 2016. Paria/kolmea päivää ennen hakuajan päättymistä tuli TE-toimistolta 10.3 päivätty kirje jossa oli päivämäärä ja kelloaika kirjoittamaan TE-toimistoon sopimus kuntouttavasta työtoiminnasta. Siis viisi päivää ennen kuin hakuaika työpaikkaan edes päättyi !!


Ekat päivät Jussilla menikin kuntouttavassa sitten "työnjohto tehtävissä" perehdyttäessä uusia työläisiä kun työnjohto oli lomilla tai jotain :D


Että tällaisia "työhönpystymättömiä" nämä "kuntouttavan" työvoimapalvelun piirissä olevat suurin osa ovat.


Lisäys 14.7.2017, viides vuosi menossa mitä kysyin lisää tai saan tietoja ja varmistan vielä nyt pian privaatisti asian muualta Suomesta tämän.
TIEDOKSI että tästä on myös toimittajat tehneet eli LongPlay laajan jutun ja haastatelleet asiasta henkilöä kun annoin tietoja ja oikealla yläkulmassa on se juttu suoraan linkkinä laitettu mutta maksullinen artikkeli, työttömät saa ton jutun ilmaiseksi kun yhteydessä LongPlayhin ja muistelen että oli 500:lle vuosi sitten jaettuna kun kerroin muitakin asioita ilomielin kun oikein kysyttiin ja olin aivan äimä käkenä miulta kysytään, KIITOS ja en kirjoita tänne jaa koskaa kuin totuuksia ja otan itse selvää harrastuksena ja kenenkään nimiä en jaa julkisuuteen koskaan jos näin sovitaan. Siis en tule jakamaan tätä ollaan sovittu tai parille jaoin ja ilmoitin tästä rehellisesti samalla että on 100% työtön jotta sain sähköpostilla sen lähetettyä kun kysyttiin näin ja sai tulostettua sen työkkärissä.

Ensin oli 3kk ja nyt mutta nyt jatkettiin vuoden loppuun. Kyllä hyväälle miehelle töitä riittää !!

Muuta ei puutu kuin PALKALLINEN TYÖ !!IL-selvitys: Kirkolla paljon viinaostoksia - arkkipiispan seurueelle vodkaa kello 6.45, Askolalla kosteita lounaita


Lue tästä alta lisää miten kirkolla on alkoholiin ja muuhuun älyttömyyteen rahaa mutta kaikille ei haluta maksaa töistä edes palkkaa. Kai tämä on Jumalan käsky :-/

Vapaamuurareissa jäseninä kymmeniä kirkon työntekijöitä

Vuodelta 2010 : 

Suomen vapaamuurareissa toimii aktiivisesti kymmeniä kirkon työntekijöitä, joista valtaosa on pappeja ja kanttoreja. Määrä on kasvanut merkittävästi kahden viimeksi kuluneen vuosikymmenen aikana.Ei kommentteja: