THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 29. elokuuta 2014

Täydellinen maailma

Nyt kun Suomesta yritetään tehdä täydellistä maailmaa jossa ketään ei sorreta eikä kyykytetä niin tässä on vastaus moneen asiaan.

Ihmisillä on erilaisia maailmankuvia ja poliittisia haluja, kaikki eivät tykkää samanlaisesta systeemistä. Se nyt lienee selvää että tulevaisuudessa tarvitaan asuntoja, kulkuyhteyksien täytyy olla kohtuulliset, asunnon hinnan siedettävä ja energian kulutus pitää minimoida. Robotit muuttavat työelämää ja uudet taloudelliset mallit tuovat muutoksia ansaintalogiikkaan.

Kokoomuslähiö
Kokoomuksen lähiössä kaikki ovat kuntouttavassa työssä 9 e päiväpalkalla ja 16 tunnin työpäivällä. 
Työmatka on kaikille sama. Jokainen velvoitetaan ajamaan ennen ja jälkeen kuntouttavan työn 90 km omalla autolla rinkiä. GPS panta kaulassa tarkkailee ajovelvoitteen toteutumista. (Pannan vuoksi kommarilähiössä esiintyy ikävää nimittelyä, kokoomus koira. Tämä johtuu kuitenkin kateudesta, yleensä kokoomuslaisten pannat ovat korumaisen kauniita.) Päätuote vientiin menevät tarvikkeet. Yrittäjyyttä kannustetaan voittojen verottomuudella ja regressiivisellä verotuksella.
Lue tästä alta koko artikkeli.

Ei kommentteja: