THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 26. syyskuuta 2014

Saatiinpa palkaton renki - Työministeriö käy orjakauppaa valtion varoin

Tämä aihe on saanut paljon keskustelua somessa. Suurin osa ei hyväksy palkattomia töitä koskaan. Tässä ollaan vaarallisella tiellä koska kun nämä on saatu koko yhteiskuntaan niin tästäkin tulee maantapa, töitä on mutta töistä saa vaan korvauksen koska 9€/päivä työt ei kerrytä eläkettä ja muutakaan. Ja monet on karenssin uhalla pakosta näissä on totuus. (en saa ratkaistua väri ongelmia, siksi olenkin työtön paska :D , no nyt ne taas pelaa, hah haa olenkin nyt asiantuntija )




TÄMÄ EI OLE BLOGI VAAN ENEMMÄNKIN MAINOSTAN MUITA JOIHIN ON LUPA JOTTA MONET SAISI MAHDOLLISIMMAN PALJON LUKIJOITA. 
OIKEALLA ALEMPANA ON PALJON MUITTEN BLOGEJA KERÄTTY TÄNNE

Miksi ei vapaaehtoiset mene urheiluseuroihin, marttakerhoihin, hirviseuroihin maalla jossa voi kävellä metsässä ja huutaa eikä tarvia koskea edes aseeseen ja vaikka mihin puuhakerhoihin puuhastelemaan. 


Kuntouttavatyö on aivan eriasia kuin kelan kuntoutustuki.
Ja suurin osa työttömistä ei tarvia mitään pellekursseja, pakkotöitä ja nauttivat elämästä mutta raha on ongelmana.

Pitää muistaa että näissä "työttömien touhuissa" työllistetää tiettyjä "suunnitelijoita, projektihenkilöitä, päälliköitä, johtajia" jotka saa työttömien avulla palkkaa.


Työttömiä on Suomessa saatu jo puutarhatöihin, mutta ei vielä maatiloille. Forssassa avataan uusia ovia, sillä tiloilla on töitä paljon tarjolla. Työtön pääsee maatilatöihin, mikäli hän siellä pärjää ja jos ulkotyöt kelpaavat. Työmatkat eivät tosin ilman autoa onnistu.

– Ei tällä rikastumaan pääse. Saan palkkaa yhdeksän euroa päivältä. Päälle tulevat sitten tuet.

Tässä alla on linkkejä mihin nää touhut menee pikkuhiljaa.



Joku haluaa työstä palkkaakin onneksi. Maatalouskoneasentaja sai työpaikastaan potkut, kun alkoi vaatia matkapäiviltä päivärahoja, joihin hänellä oli oikeus.


Liity jäseneksi

Jäseneksi liittyminen kannattaa.  Työnantaja on aina vahvemmassa asemassa työntekijään nähden.  Tämä epäkohta on palkansaajien osalta korjattu järjestäytymisellä.  Välityömarkkinat ovat kuitenkin sillä tavalla poikkeava työntekijäryhmä, että heitä ei rinnasteta palkansaajiin.  

THT on välityömarkkinoilla toimivien tapa järjestäytyä.
Välityömarkkinoita säätelee myös lainsäädäntö.  Mitä enemmän jäseniä THT:lla on, sitä paremmat mahdollisuudet sillä on vaikuttaa valmisteltavana oleviin lakeihin kuin myös pyrkiä muuttamaan jo vahvistettuja säädöksiä.  

Lainsäätäjät saavat THT:n kautta ruohonjuuritason tietoa välityömarkkinoilla työskenteleviltä, eikä päätöksiä tarvitse perustaa pelkän virkamiesvalmistelun varaan.  Huomasithan säännöistämme, että jäsenenä voit osallistua esimerkiksi vuosikokouksiimme myös etänä ja näin vaikutat konkreettisesti myös itse?

THT:n jäsenenä Sinulla on yhdistys huolehtimassa eduistasi!







Suomihan rikkoo jo nykyisellään aika ronskisti ILO:n pakkotyömääritelmiä. 

Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 

Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.  
Tämä yhteiskunta on sairas. Tämä järjestelmä on sairas. 

Tämä yhteiskunta sanoo taistelevansa syrjäytymistä vastaan jota se itse tuottaa.


Ei kommentteja: