THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 23. lokakuuta 2014

Karenssi uhkaa, jos työtön ei vastaa soittopyyntöön

Laitetaas tämäkin tänne jakoon. Tästä oli edellisessä jutussa ja monet laittaneet suoraan viestiä eteenpäin myös päättäjille että vmp.Paras kun lukee kommentteja koska ei näitä ideoita voi tajuta kukaan ketkä näitä keksii, paitsi jos on tarkoitus että ihmiset kärsii vielä enemmän sekä saadaan kaikille karenssia. Varkaudet ja muut vaan lisääntyy koska monet ei saa toimeentulotukea jne. sekä kaikki päätökset kestää ja päätöksistä ei tiedä kukaan mikä on päätös.

Eikä nytkään kaikille soiteta tiettyinä päivinä.

1. Ottakaa jokaisesta kirjauksesta screen kopio mol:sta omista tiedoista jos osaatte
2. Tai tulostakaa kaikki talteen
3. Puhelut kannattaa äänittää aina jos mahdollista, tiedän monella ei varaa puhelimeen tai ei osaa käyttää kaikkea. Mutta jos joku voi tai voi auttaa toisia toiset sekin on hyvä tai neuvoa.
4. Mikään laki ei edellytä että on oltava puhelin tai netti, toiset ei saa edes pankkitunnuksia jotta pääsisivät www.mol.fi sivuille katsomaan omia tietojaan tai muutenkaan tekemään vaikka kelan sivujen kautta tietokoneella asioita.


Eduskunnassa on käsittelyssä työttömyysturvaa koskeva lakiuudistus, jonka yhtenä tarkoituksena on tehostaa työvoimapalveluiden mahdollisuuksia keskittyä varsinaiseen työnvälitykseen. Työnhakijoita uhkaa parin viikon korvaukseton karenssiaika, jos asiakas ei ole Työ- ja elinkeinotoimiston tavoitettavissa ennalta ilmoitettuna päivänä.

Hallituksen lakiehdotuksen mukaan TE-toimisto voisi jatkossa asettaa työmarkkinatukea ja päivärahoja koskevan, "vähintään 15 päivän" karenssin, jos asiakasta ei saada kiinni "esimerkiksi puhelimitse tai kuvallisen etäyhteyden välityksellä" työllistymissuunnitelman laatimista tai päivittämistä varten. Lakiesityksen mukaan hänen pitää olla sovittuna päivänä "tavoitettavissa tai vastata viipymättä työ- ja elinkeinotoimiston soittopyyntöön".



Lue tästä alta koko uutinen, sekä voit lukea hirveen määrän kommentteja vaikka tästä. On muitakin paikkoja netissä.

Lähde : http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/karenssi-uhkaa-jos-tyoton-ei-vastaa-soittopyyntoon/679243/




Ei kommentteja: