THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Kaikille kyykyttäjille paskaa Joulua - Kuntouttava kilpailuntappaja

Kaikille kyykyttäjille ketkä käyttää ihmisiä eli työttömiä törkeästi hyväksi haluan toivottaa täysin paskaa joulua ja ensivuonna vielä paskempaa vuotta.
Miten toiset saa ihmisten hyväksikäytöstä iloa elämään kun saa sitä rahaa miksi näitä vaan tehdään ja tehdään naamapokerina, miljoona ihmistä taas toivoo että kaikki paska lopetettaisiin mutta aina löytyy kusipäitä tässäkin maassa.

Tässä on hienoja työpaikkoja auki ja eikun kyykyttämään, itse en hae enkä tiedä ketään kuka voisi edes harkita hakea tänne töihin ja vastaavia paikkoja on koko Suomi pilvinpimein.

Ihan viattomalta näyttävä työpaikkailmoitus saattaa paljastaa sen takana olevan pitäaikaistyöttömien hyväksikäyttöorganisaation. Tampereen työvalmennussäätiö Syke hakee It-pajalle työvalmentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Hän tulee siis saamaan palkkaa, mutta Sykkeessä kuntouttavassa työtoiminnassa olevat 123 ja työkokeilussa olevat 90 henkilöä eivät saa. Kuitenkin he tekevät työt. Tässä vielä kuva ilmoituksesta:





Lue tästä alta koko kirjoitus, jos et ymmärrä mistä on kysymys niin suosittelen aloittamaan lääkityksen mahdollisimman pian sekä hakeutumaan pikaisesti hoitoon.
Ja ammattiliittoja ei asia kiinnosta paskaakaan kun ei saa rahaa työttömien avulla (työtön saa olla liitossa vaan muistutus). Työministeriä yms. nyt ei kiinnosta kuin oman tilin sisältö ja paskanlässyttäminen.

Lähde : http://sakutimonen.com/2014/12/kuntouttava-kilpailuntappaja/






Käytännön esimerkki: Miksi nuoret eivät saa työtä?


Eikä monet muutkaan, tai sitten työt on 9€ töitä tai täyspaskapalkkatöitä kuten Neuvostoliitossa sekä DDR:ssä vaikka olisi mikä palkkatuki jos ei sen päälle saada sitä oikeaa palkkaa siis oikeasti.

Ei kommentteja: