THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Kyykytys ja ihmisten hyväksikäyttö pitää saada loppumaan. PISTE.

Miten tässä maassa näitä urveloita riittää jotka kannattaa tätä kun itse saavat palkkaa eli käyttävät toisia hyväkseen josta vielä maksetaan urveloille.
Ei jären häivää ja nämä pajojen monet pyörittäjät pitäs laittaa pakkohoitoon heti ja toiset virkamiehet myös jotka aivan sairaita, siis mielisairaita, ei näitä voi pitää yllä terveet ihmiset, toisaalta ne itse ajattelee tämä on miun työ ja saan tästä palkkaa. PASKAT. Kahelit ajattelee näin.

Pakottakaa kaikki palkattomiin tai paskapalkka pakkotöihin niin munataan kaikki kunnat sekä firmat ihmisineen, ei näitä voi terveet ihmiset pitää yllä edes, kiitos.


HYVÄÄ JOULUA

Kuuntele alta

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012




"Tämä yhteiskunta on sairas. Tämä järjestelmä on sairas.
Tämä yhteiskunta sanoo taistelevansa syrjäytymistä vastaan jota se itse tuottaa. Koko maa on täys narsisteja ja ahneita mulkkuja täynnä."


Nää touhut on aivan mielisairaitten ihmisten tuotoksia ja toiset tekee työt ja kyykyttäjät saa vielä palkkaa tästä jonnin joutavasta sonnasta. Teen koko ensivuoenkin eteen töitä enemmän ja enemmän että nää loppuisi. Miksi kusipäät istuu näissä palavereissa eikä lopeta, siksi kun palkka juoksee. Nää loppus heti jos ihmiset lopettas kaiken kyykytyksen ja osaisivat sanoa EI.

Tässä alta löytyy ratkaisu miksi tiettyjä asioita pidetään yllä.

http://www.tiede.fi/keskustelu/7445/ketju/sertifioitu_perseennuolija

Ei kommentteja: