THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 24. huhtikuuta 2015

Kuntouttavaantyöhön hopi hopi tai jopa palkkatukitöihin tai kuinka avaan oven kurssille ...

Näin Suomi saadaan nousuun sekä kaikilla on puuhastelua jos sitä ei itse osaa ilman valvontaa keksiä ja näin jokainen osallistuu suurella panostuksellaan yhteiskuntaan.

Olen miettinyt kun kymmenet tuhannet Suomalaiset asuu, matkailee ulkomailla ja ovat 18-63 vuotiaita "työttömiä" että kuinka pahasti ne ovat syrjäytyneet yhteiskunnasta. Tietysti nämä eivät ole te-keskuksen listoilla koskaan mutta silti nämähän pitäs saada aktivointiin sekä erillaisille kursseilla tai jopa kouluihin koska nämähän syrjäytyy yhteiskunnasta täysin. Monet voi asua ulkomailla tekemättä töitä kokoelämänä jopa eli varmaan yli-ihmisiä ;-)

Eläkeläiset ja töissä olevat ulkomailla ovat asia erikseen mutta nämä ketkä on väliinputoajia niin pitäs Suomen perustaa vaikka moniin maihin kriisitoimistoja tietenkin palkkaa nauttivine virkamiehineen ja näin saatas työllistettyä ihmisiä lisää ja työttömyys prosentit sekä tilastot saatas paremmiksi.






Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Tässä alla tämmöinen pätkä ....



Ei kommentteja: