THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 31. joulukuuta 2015

Hyvää uutta vuotta ja taistelkaa

Olen kertonut täällä ennenkin että jos teitä käytetään hyväksi töissä tai te-toimisto niin kannelkaa aluehallintovirastoon. Voi auttaa myös mutta en ole automaatti anteeksi vaan kaikille mutta jos suuri vitutus niin tulen apuun. Siintä sitten mie otan yhteyksiä vaikka ministeriöön THT ry kautta siis jne. niin alkaa tapahtua.

http://vehkanen.blogspot.fi/2015/10/lumetyollistamista-kanteluita-tehty.html

Pelko on tässä suurin ongelma ja mie ja moni muukin tehdään näitä harrastuksena. Eihän tätä lasketa työksi vittu ! Mutta kusetus lasketaan ja paskan jauhaminen tässä maassa :-/

Tässä yksi kirjoitus jakoon tännekkin joka leviää netissä...

Työttömyydestä teollisuutta :


"Näin ollen en ihmettele lainkaan, jos monen ”maailma vain toimii näin”-tautologian takana onkin vain pyrkimys ylläpitää tätä teollisuutta ja turvata suojatyöpaikkoja ihmisille, joilla ei välttämättä ole mitään todellista käyttöä työelämässä. En tarkoita, ettäkö kaikki sosiaalityötä tekevät olisivat tällaisia, mutten voi välttyä ajattelemasta monen kohtaamani viranomaisen olevan hyödyllinen kuin työpöytänsä takana keksimässä ongelmia ja ratkaisemmalla niitä aktivoinnilla."

Näille ihmisille yhteistä on näköalaton ja suorastaan ihmisvihainen asenne, josta en usko olevan hyötyä missään muussa kuin päiväkotilaisten tai vankien vahtimisessa. Tähän asenteeseen kuuluu olennaisesti epäluulo ”asiakasta” ja tämän näkemyksiä kohtaan. Ikään kuin aikuisen ihmisen ajatuksia ja päämääriä ei tarvitsisi ottaa vakavissaan, ikään kuin tämä ei ymmärtäisi mistään mitään eikä täten kykenisi itse tekemään mitään -- ikään kuin mitään tämän elämässä ei voisi tapahtua ilman paikoittain jokaiselle elämänalueelle tunkeutuvaa ”auttajaa”.

Lue tästä alta kaikki 






Ei kommentteja: