THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 30. tammikuuta 2016

Kuntouttava ja kotouttava työtoiminta - vmp sanon mie ja imatra

Nyt kun on oikeat järjen jättiläiset päässeet vauhtiin niin turvapaikanhakijoista pelastamaan Suomi.

Itse kun en osaa kirjoittaa blogeja kun aina vaan jaan muitten, toiset saaneet palkintojakin niin mainostan näitä koska "MADVENTURES" on avain sana tässä niin yritän nyt jotain kertoa sitten kuten Teemu Selännekkin ja tän aparaatin tekstit on sekaisin sori ja värit. 

Kuntouttavassa työtoiminnassa ei makseta työstä palkkaa, vaan pelkkä työmarkkinatuki ja yhdeksän euron päivittäinen kulukorvaus. 

Kotouttavassa työtoiminnassa ei makseta palkkaa, mutta vielä toistaiseksi on epäselvää maksetaanko yhtään mitään. 

Ainakin sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä julisti viimeksi toissapäivänä, että turvapaikanhakijoiden sosiaalietuuksien alentamiseksi käytetään kaikki keinot.

Lue tästä alta lisää.

Lähde : http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2016/01/26/kotouttava-tyotoiminta/

Turvapaikanhakijoista ollaan tekemässä työmarkkinoiden alin luokka, joka laitetaan palkattomiin töihin alennetuilla tuilla. Tässä piilee taas se tuttu vaara, josta olen aiemminkin puhunut. 

Kun turvapaikanhakijat tekevät samaa palkatonta työtä rinnakkain kuntouttavassa työtoiminnassa olevan kantaväestön kanssa pienemmillä sosiaalietuuksilla, niin sitten huomataan perustuslain takaama yhdenvertaisuus lain edessä. 

Kun meillä on iso joukko pienemmillä etuuksilla pärjääviä, niin ilman muuta ihan kaikki pärjäävät niillä pienemmillä etuuksilla. Sama laki kaikille.

Lähde : http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2016/01/26/kotouttava-tyotoiminta/

Ja mitä tekee IMATRA no totta vitussa keksii puuhaa pojille. VMP.

Turvapaikanhakijat ryhtyvät lumitöihin - apua tarjotaan muun muuassa vanhuksille

Miusta on hienoa että autetaan ihmisiä koska itse en ole elämässäni muuta tehnytkään mutta tässä on toinen puoli, kunnan johdon ei tarvia palkata ketään töihin ja johtajat vaan nauttii palkastaan itse ja kaikesta.

Lappeenrannan ja Imatran kaupunginjohtajilla muhkeat palkat - lisäksi tuntuvat luontaisedut.

Katsoa Imatran ja Lappeenrannan johtajien ilmeet mistä on kysymys.

Ja sitten näitten molempien kuntien alla on palkattomia työntekijöitä jotka saa vaan työmarkkinatuki +9€ päivä kulukorvauksen joka on aivan törkeetä jos johdolle on varaaa maksaa palkkaa eli rahasta ei ole kyse vaan jakamisesta ja sama koskee jokaiseen Suomen kuntaan ja paskan lässytys pois. Jakamisesta on kysymys ja miten ihmisiä arvostetaan.

Ja mikä hiton järki on te-keskuksilla, eilen tulin taas kirjoille tai tästä päivästä lähtien lain mukaan kun soitin ja puhelut maksullsia kenellä ei ole välttämättä rahaa, onneksi miulla li maksaa soitto mutta tääkin on täyttä kyykytystä.

Yritän laittaa tähän lopuksi pari kuvaa jos asia aukeisi paremmin kaikille.




Varoitan jo tässä että jos miuta yritetään kyykyttää niin semmoinen media rumpa tulee että sitä ei ole suomessa koettu koskaan.
Miun pitäs viedä vielä se kakkukin yhdelle Imatran te-toimistoon vanhempien pyynnöstä ja kukka puska iso 50kpl ruusuja kun ne sanoi tämän viime hetkelläkin vielä miten ihmisiä nöyryytetään että työtön ei voi auttaa omia vanhempia jolla vielä molemmilla syöpä tai saa karenssia tai hae sairaslomaa, aivan sairasta.

Tässä yksi tuotos kun vittuillaan mitä tulee ja tämä asiallinen ohjelma kuten yritän itsekkin olla




Mie tulen heti ja jopa nyt ottamaan yhteyksiä aluehallintovirastoon sekä oikeusasimieheen kaikeista työttömien kyykytyksistä ja hyväksi käytöistä, varoitan ja voin tehdä sen muittenkin puolesta mös ja en halua edes rahaa tästä.

Ja tähän kannattaa liittyä koska vain joukkovoimalla voidaan saada jotain aikaiseksi tai median avulla jos on suhteita joita mie yritän myös käyttää joista en aina puhu kaikkea.

Ainut mitä tiedän joka hyvä että TES sopimus ja töistä palkkaa jos niitä röitä on sanoi Uuno Turpapurokin ... ja mie edelleen pidän linjani anna työt sitä tarvitsevalle joka tarviaa rahaa elämään ja en lähde kilpailemaan työpaikoista.


Piste.









Alla Teppo Palmroos laulaa mistä on kyse.

Ei kommentteja: