THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 15. tammikuuta 2016

Täydellinen maailma jossa on kaikilla kivaa jopa sekoomuksellakin

Laitetaas pitkästä aikaa tähän jotain linkkejä ja kirjoituksia jakoon.

Eli täydellinen maailma jossa on sekoomuksellakin hauskaa. Lainaan facebook kaverini Auvo Rouvisen tekstiä tähän.

Ihmsillä on erillaisia maailmankuvia ja poliittisia haluja, kaikki eivät tykkää samanlaisesta systeemistä. Tässä on täydellinen maailma jossa kaikilla on kivaa.

On kommarilähiöt, kokoomuslähiöt,Perussuomalaisten lähiö, kepulainen lähiö, vihreä lähiö, Kristillisdemokraattinen lähiö, Ruotsalaiset kunnat ..

Tästä alta voit lukea minkälainen on täydellinen maailma.

Lähde : http://auvorouvinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/174786-taydellinen-maailma

Kun uutisissa on aina juttua työttömyydestä ja rahat ei riitä. Paskat ei rahasta ole pulaa vaan miten rahat jaetaan ja kenelle.

Tämähän on ollut tavoite alunperinkin koko tässä älyttömyydessä.





Kaikille etenkin sekoomuksen ihailijoille tiedoksi että tervetuloa kannakselle kyykyttämään. Alikersantti Rokka kohtaa Hitlerin te-toimisssa.


Suomeksi että nää touhut on täyttä kyykytystä, kusetusta jotta tietty osa hyötyy vaan rahallisesti ja tämän tajuaa Afrikan savannilla olevat apinatkin puussa mutta ei täys umpi kierot kyykyttäjät.

Natsit on natseja. Ankara tai tiukka henkilö, joka kohtelee alaisiaan/läheisiään huonosti ja itse se ei tätä edes huomaa kun euron kuvat, valta ja titteli on vaan päässä ja navan alla oma minä sekä etu vain.





Ei kommentteja: