THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Arska vaan seikkailee

Ei nyt jaksa kirjoittaa mitään vaan kertokoon kuvat kaiken.

Mutta muistakaa että valittaa voi aluehallintovirastoon ja oikeus asia miehelle jos saatte laittomia karensseja tai työosoituksia jne.

Lisäys : 

Monet kun kysyy nuorista 18 vuotiaista jopa 60 vuotiaisiin että MIKSI toiset kyykyttää toisia työttömiä ! kysykää näiltä narsisteilta ja valopäiltä mikä on kyykytyksissä kivaa osta itse hyötyvät rahallisesti. Näille maksetaan kaikesta ja ihan sama jos olisi kysytty mikri Hitler, Gaddafi, Causescu, Stalin jne. kyykyttivät ihmisiä että jos et tottele saat karenssia tai hevon paskan töihin. Tai lähe Siperiaan rakentamaan rataa ja kärsi.
Ja samalla monet kun sanoo että miksi kunnan johtajat ei tee asialle mitään vaan pitäs olla "palkattomissa töissä tai täys paskapalkkatöissä", kysykään kunnan johdolta suoraan koska on toisille varaa maksaa rahaa kunnalla&valtiolla eli palkkaa eli näähän on täyttä vittuilua Suomeksi naamapokerina.

Ja monikohan lähtis paskapalkkatöistäkin heti pois jos on mahdollista, se on valtava määrä ja johtajat ja valopäät kuvittelee että monet nauttii töissä, Paskat kun ei uskalleta sanoa asiaa vaan ääneen.

Eikun pelaamaan bingoa. Onko työsi tylsää ? Inhoatko vaikeita päätökiä ?
Jos vastasit myöntävästi molempiin kysymyksiin, sinun on aika osallistua palaveriin!








Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums


Ei kommentteja: