THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Ihmisten kiusaaminen vaan jatkuu - tätä ollut 25 vuotta varmaan DDR&CCCP hajoamisen jälkeen Suomessa !

On tämä tavan maa ja tätä kyykyttämistä on ollut 25 vuotta työelämässä ja työttömiä kohtaan jne. Ai että miksi, siksi koska toiset saa rahaa kyykyttämisestä ja eivät tunne sanaa empatia vaan on se oma napa tärkein vaikka valtion&kuntien monissa monissa työpaikoissakin eikä tarvia olla edes työtön. On näitä yksityiselläkin ja tulee olemaan koska se raha ja valta laittaa toiset tekemään ihan mitä vaan.

Tätä samaa ollut monilla yrittäjillä jotka olleet vaikka hierojia ja kun lopettavat firman eivät ole saaneet kuin tastelemalla työmarkkinatuen itselleen :-/ Tämä vaan pitää ymmärtää että maa on Suomi Finland ja ihmisiä/päättäjiä ja monia ei kiinnosta hevon paskaa kuin ihmisten kiusaaminen oma etu mielessään :-/

Sitten monet valopäät kun sanoo jos ei saa työmarkkinatukea sitten saa toimentulo tukea, paskat se välttämättä näin mene vaikka rahaa ei olisi tilillä lantin lanttia :D Kaikki selviää kelan sivuilta jos oppinut ala-asteella lukemaan, ymmärtämään tekstiä sekä käyttämään edes pikkuisen aivoja.

Hi Hitler natsifaneille.

Kolmekymmentä vuotta yrittäjänä toiminut J.J taistelee Kelan kanssa työttömyysetuudesta. – Ihan kuin potkittaisiin tahallaan päähän, ex-yrittäjä ihmettelee päätösten mielivaltaisuutta.


Kelan oudot selitykset
Viime syksystä lähtien Jompero on ollut työttömänä. Halli on myyty, kuten kaikki muukin omaisuus. Velkaa on jäänyt yli 200 000 euroa.

– Kelalta ei tipu työttömyyskorvausta. Ensimmäiseksi syyksi kielteisessä päätöksessä kerrottiin yksityisyrittäjyys, ja seuraavaksi se, ettei minulla ole ammatillista koulutusta.
Tässä lisää tästä tapauksesta.
Sitten esim. IT-alan töitä voi tehdä mitä vaan ilman koulutusta, Steve Jobsillakaan jne. ei ollut mitään koulutusta. Tietysti jos meinaa saada oikeaa palkkaa Suomessa valtion&kunnan töissä pitäs olla vaikka IT-alalla metsäinsinöörin tutkinto tai sirppi&vasara ajalta muodollinen joku koulutus vaikka korkeakoulusta tai yliopistosta, ei ole mitään väliä osaako tehdä paljon mitään välttämättä kun "hyväveli" systeemit toimii ja kunhan pyörittelee papereita, lukuja, tekee raportteja sekä istuu palavereissa ja tämän nyt tietää vähänkin aivot omistavat. Sitten lopuksi saa palkinnoksi mahti eläkkeen vielä siis toiset eikä tätä pidä yleistää tietenkään kaikkiin mutta kyllä näitä riittää ympäri Suomea  ;-)

Entinen yrittäjä putosi tyhjän päälle: ”Omaisuus meni, velat jäivät”
Entinen yrittäjä putosi tyhjän päälle: ”Omaisuus meni, velat jäivät”
Entinen yrittäjä putosi tyhjän päälle: ”Omaisuus meni, velat jäivät”

Ei kommentteja: