THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 1. maaliskuuta 2016

Karenssit paukkuu koko Suomessa - Rip Kirpy kokee työttömyyden

Ennätysmäärä työttömiä sai sanktioita – ”Joutui karenssiin, kun ei päivässä ehtinyt hakea työpaikkaa”


Jos työtön ei hae TE-toimiston ehdottamaa työpaikkaa tai hän kieltäytyy ottamasta vastaan työtä, seurauksena voi olla työttömyyspäivärahojen ja työmarkkinatuen menetys.

Ylen uutisten mukaan viime vuonna karenssin työstä kieltäytymisen takia sai vähintään 17 300 työntekijää. Määrä on moninkertaistunut parissa vuodessa. Vuonna 2013 karenssiin joutui 4 100 työntekijää.

Työvoimaviranomaisilla ei ole tarkkaa kuvaa siitä, miksi työttömät ovat jättäneet töitä hakematta tai miksi he ovat kieltäytyneet tarjotusta työstä. Työ- ja elinkeinoministeriössä on tekeillä asiasta selvitys.

Lue tästä lisää 

Voin vastata nopeasti että MIKSI. Koska nää tarjoukset on haistan paskan tarjouksia joissa palkka on paska, osapäivätöitä, kaukana, ihan muuta työtä kuin ihmiset haluaa ja osaa, nämä nöyryyttää vaan ihmisiä ja tätä jos ei virkailijat ja muut velliperseet töissäkään tiedä sanon että suoraan hoitoon virkailijat ja helvetin pajantyypit ja muut vastaavat ja lääkitys näillä sekä jotain terapiahoitoa välittömästi.

Jopa 44 000 akateemista on muistaakseni te-keskuksen kirjoilla ja kuinka suuri osa ei ole edes kirjoilla jos ei ole pakko olla korvaustentakia, voi herran jestas miten sairaita nää touhut on.

Siis aikaihmiset kiusaa aikaihmisiä. Jos on oikeita kunnon palkkatöitä niihin on valtavasti hakijoita nytkin.Tossa yhteen paikkaa haettiin 10 henkilöä ja oliko 1100 hakijaa ihan kauppaan. Eli kun normaalityö kyllä työttömiä kiinnostaa jotta työstä saa palkkaa jolla tulee toimeenkin.

Sitten karensseista mistä niitä voi saada, ihan mistä vaan. Monet ei kehtaa valittaa näistä koska se on rasittavaa ja vie hermot sekä aikaa.
Esim.
- yksi haki lapsen päiväkodista, oli aika te-toimistoon klo 14.00 ja tuli lapsen kanssa klo 14.10 ja eikun karenssia ja mikään ei auttanu (täyttä vittuilua suomeksi)
- työtarjoukset tulee postissa liian myöhään ja kuin pitäs kytätä joka päivä postia
- näitä on niin paljon tapauksia ja monet kommentoijat etenkin töissä olevat tossa iltasanomien linkissä ovat täysin ulkona tai muuten täys kaheleita jotka ei tiedä koko touhuista hevonpaskaa suomeksi sanottuna käytännössä.

Sitten että ketkä saa karenssin eivät välttämättä saa toimeentulotukea eikä mistään rahaa elämään vaikka tili olisi nolla. En nyt lähde tätä soppaa purkamaan mutta MONET LUULEE että työttömät saa aina rahaa, paskat se näin ole että sitä vaan saadaan. Isomäärä on niin pihalla kaikesta kuin pienet vauvat olisivat heikkalaatikolla.


Lähde : http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/tyoton_koki_yrittaja_sossu-47452

EI KARENSSI HYÖDYTÄ KETÄÄN - NÄMÄ PAHENTAVAT VAAN TILANNETTA








Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: