THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 15. maaliskuuta 2016

Vanhuksilla käytävä bisnes - ruokaan ei riitä rahaa - työpaikka kiusaaminen - Sertifikointia kehiin --> Suomi nousuun


Kun hoivasta tuli bisnes – kuinka paljon vanhuksilla ja vammaisilla saa tehdä voittoa?

Riippuu keneltä kysytään, jos kysytään tyhmiltä vastaukset on sitä sun tätä kuten miulla. Mutta jos kystytään viisailta narsisteilta niin voittoa pitää saada rajaton määrä jotta ego kasvaa sekä tulee hyvä mieli. Toisaalta eihän monet auta edes omia vanhempiakaan koska pitäs saada rahaa rahaa ja rahaa ja siltikään mikään ei riitä.


Lähde : http://www.hs.fi/sunnuntai/a1426233472725


Vanhukset yhä kannattavampi bisnes - hoivapomoilla paksut tilipussit




Työtön imatralainen: Vain 60 euroa ruokaan kuukaudessa – Ensi viikolla Imatralla jaetaan EU:n ruokakasseja

Sitten monia yritetään saada karenssin uhalla palkattomiin töihin että on puuhastelua tai palkkatuki töihin 1200€/kk brutto että tossa saat töitä ja rahaa ;-) Vieressä kunnan johtaja imuroi rahaa vaikka 10000€/kk ja työttömien pajan johtaja vähemmän että sori vaan ei riitä rahat ;-)

Mie olen sanonut julkisesti vuosia että antakaa miun olla rauhassa auttamassa monia netissä jne. työmarkkinatuelle niin en vie edes sitä palkkatukea joltain jos itse näin haluan koska monet tarviaa sen pienenkin rahan (tiedoksi päättäjille kun luette näitä Sumatralla). Ja työntäkään kuntien sakkomaksut omaan ahneuden piikkiin sanon mie.


Rankasti kiusatut Helsingin kaupungin työntekijät kertovat nyt kokemastaan – ”Me tiesimme liikaa”

Kaupungin kiinteistöyhtiössä kiusattiin työntekijöitä vuosia. Kiusatut haluavat saada tekijät vastuuseen.

Tätä samaa on vaikka missä muuallakin josta naputettu liittoon vuosikymmeniä.




Sokeatkin näkee asiat paremmin kuin ns. "terveet huippu viisaat".

Ihme että ei tätä koulutusta oteta Suomessa käyttöön te-keskuksissa, jokaisessa työpaikassa sekä etenkin kunnissa&valtion töissä koska kaikilla tämä ole automaattista eikä luontaista.

Sertifioitu perseennuolija.





Ei kommentteja: