THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 31. maaliskuuta 2016

Voi hyvä kuntouttava työtoiminta ! Saatanan karenssi !

Karenssista : Tossa taas yksi kertoi että sai karenssin. Eli ilmoitat te-toimistoon että aloitat työt vaikka 1.5.2016. Mutta te-keskus lähettää työtarjoutksen että hae tonne nyt ja jos et hae saat karenssin.

Eli silti pitää hakea toiseen työtön tai käydä siellä haastelussa sanossa vaikka sanomassa kukkuluuruu tai pieraisemassa tai laulamassa vaikka joku laulu niin ei saa karenssia ja työmarkkinatukea saa taas siihen asti kunnes työt alkavat. 

Ja toiset ei saa sitä toimeentulotukeakaan ja joutuvat olemaan ilman rahaa kuten tämä tapaus seuraavaan palkanmaksuun asti eli 2kk kunnes töistä saa eka palkan No nyt te-keskus ei tietenkään voi sitä sekunnissa poistaa mikrolla koska tämä on "heidän työtään " , VMP. Nyt on sitten tehtävä valitus karenssista ja se voi kestää kauankin mutta saisi menetetyt tuet takaisin myöhemmin riippuen tietenkin mikä on aina päätös helvata.

Ja miksi näitä älykääpiö touhuja tehdään niin miettikää minkäläisiä ääliöitä on byrokratiassa töissä enemmänkin ympär Suomea eli Suomalaiset kyykyttää ja vittuilee suomeksi Suomalaisille, sitten ne sanoo tämä on heidän työtään että kärsikää. No nyt työtön työllistää enemmän te-keskuksen väkeä kun tekee valituksen. Aivan umpi kahelien touhuja nää ovat joka ei tiedä mistä on paskasta on suomeksi kysymys.

Kadotin alkuperäisen viestin niin kirjoitin tämän näin itse. Tai se on jossain netissä mutta missä koska ei ole facebook kaveri listallani !

Sairaslomasta työttömänä : Jos joudutte työttömän hakemaan sairaslomaa niin ei ole mitään 10 päivä omavastuu aikaa ja tämän voi lukea ihan kelankin sivuilta ja te-keskukset puhuu mitä puhuu. Ja sitten kun ilmoitat te-keskukseen sairasloman niin se "työttömyys" laitetaan vaan "brekki" tilaan tai pitää laittaa näin että kun sairasloma loppu palaat vanhana jäsenenä taas työttömäksi. No te-keskus syksyllä otti miulta työmarkkinatuen maksun pois netistä ennen aikoja. Soitinkin suoraan valtakunnan numeroon ja selitin asian. Ne sanoi  ystävällisesti että tee käsin nyt että hyö aukaisee tän eikä tarvia lässyttää paikaillisten kanssa eli työllistää niitä jotta on "töitä". 

Nää touhut on aivan umpi hölmöjä joka ei näitä käytännössä tiedä.

Hyvää torstaita.















Ei kommentteja: