THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 29. huhtikuuta 2016

Ahneus Suomen tuhoaa, ei kateus - Orjuudesta

Kannattaa ilmoittaa orjafirmoista, kunnista ja kaikesta https://www.facebook.com/Orjafirmat sekä tehdä sitten kantelu aluehallintovirastoon ja oikeusasiamiehelle.

Ja Suomalaiset vaan jatkaa Suomalaisten kyykyttämistä naamapokerina, se on huvittavaa kun kovempipalkkaiset ei tajua tätä itse tai sitten ovat törkeitä narsisti sikoja suomeksi luonnostaan.

Tossa yksi umpikaheli sanoi hän maksaa hirveesti veroja kun saa n. 5000€/kk palkkaa. Sitten sen alaiset sanoi prkl, hyö on ei taas saa töistä edes palkkaa ja vielä lässytät tota sontaa naamapokerina.
Eli työttömät työllistää valtavan määrän kovempipalkkaisia ja aivan valtavan määrän ihmisiä koska ne myös kuluttaa kaiken ja vielä lähes 99% Suomessa.

Jos jossain joku saa vaikka 8000€/kk palkkaa ja siivoja saa 1500€/kk. Siivoojalla on v-käyrä tapissa ja homma kannattaa kuiteskin sekä tuo voittoa eikä tämä 8000€/kk edes omista koko puljua niin jossain mättää ja pahasti, tes-palkka on vain ns. minimi palkka. Nimikkeillä voidaan kikkailla palkka hyväksi muodon vuoksi kun laitetaan joku xxxpäällikkö vaikka voisi yhtä hyvin olla työläinen ja palkka on täten monta kertaa pienempi ;-)

Suomessa voitas työttömyys ja köyhyys lopettaa heti jos haluttas, mutta eihän ahneet paskat tätä halua koskaan koska pitävät itseään niin tärkeänä ja hyvänä, buah. Nokiankin menestys vaati Kiinalaisia 100€/kk palkkaa tekeviä orjia valtavat määrät on totuus jotta toiset pystyi nostamaan valtavaa palkkaa kun isomäärä ihmisiä kärsi vain.

Lähde : http://www.uusisuomi.fi/raha/93641-nokia-ottaa-kantaa-itsemurha-aaltoon

Kysymys on pelkästään jakamisesta mutta kun kyykyttäminen ja omaetu on tärkeämpää todella monelle eikä vaan miljonääreille.





Ja miksi sadattuhannet sanoo että työttömien tuet on valtavat, täytyy olla todella isovaluvika päässä ketkä näin sanoo ja ajattelee.

Kymäläinen – ”Hallitus lisää tahallaan köyhyyttä”


Kansanedustaja Suna Kymäläinen (sd.) jätti tänään hallituksen vastattavaksi kirjallisen kysymyksen Suomen huonosta minimitoimeentulosta, jota hallituksen päätökset edelleen heikentävät. – Haluan hallituksen vastauksen siihen, miksi se edelleen heikentää kaikkein heikoimmassa asemassa olevien tilannetta, vaikka Suomi joutui matalasta toimeentuloturvasta jo viime vuonna Euroopan neuvoston tarkkailulistalle, Kymäläinen kiteyttää. – Perusturva ei nyt täytä Euroopan neuvoston sosiaalisen peruskirjan vaatimuksia, hän perustelee.

– En ymmärrä hallituksen politiikkaa, joka tiedostaen lisää köyhyyttä. Tiedetään, että syrjäytymisen kustannukset ovat suuret ja että syrjäytyminen on suuri sisäisen turvallisuuden riski, alleviivaa ruokolahtelainen Kymäläinen.

Lue tästä alta lisää, olisi kiva nähdä ennen kuolemaa vielä kun alkaa turpaanvedon SM-kisat Suomessa niin tietää etukäteen ketkä sitten ovat voittajia.

Lähde : http://demokraatti.fi/kymalainen-hallitus-lisaa-tahallaan-koyhyytta/

Orjuudesta :

Facessa eräs ”liberaali” kaveri äimisteli. En tiennytkään että orjuus oli vapaaehtoista. Noi oikeisto liberaalit on ihan pihalla aika monesta jutusta ja uskaltavat sen julkisesti paljastaa. Tuo orjuuden vapaaehtoisuus on samaa sukua kuin kuntouttavan työtoiminnan. Kohde sai valita kuoliko vai suostuiko orjaksi. (Orjat olivat sotavankeja tai valloitetun kaupungin / kylän asukkaita.)

Nyt kun oikeisto liberaalit vaativat täydellistä sopimuksen vapautta, he käytännössä vaativat orjuuden palauttamista koska köyhän neuvotteluasemassa on pakko hyväksyä millainen tahansa sopimus. Kyse ei ole kahden tasa-arvoisen yksilön neuvottelusta vaan sanelusta. Moni oikeistolainen vaan ei tuota tajua. Ei siksi että he ovat tyhmiä, onhan vasemmistossakin tyhmiä, mutta he tajuavat tuon. Oikeistolaisilla syynä on elämänkokemuksen puute. Ei ole koskaan tehty markkinaehtoista työtä. Joku valtion tai kunnan virka ei anna ihmiselle mahdollisuutta määrittää kykyjensä markkina arvoa ja siten myöskään neuvotella.

Lue tästä alta lisää.

Lähde : http://auvorouvinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/216182-orjuudesta



Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums


Ei kommentteja: