THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 1. huhtikuuta 2016

Maailman köyhin presidentti” sanoo suorat sanat maailman johtajille

Mutta jos Suomessa sanot tämän olet tyhmä koska kaikki tykkää että mie saan 5000- 20 000€/kk ja sori alaiset ei saa kuin 1000€/kk koska on se vastuu ;-) (narsistien vastuu)


Maailman köyhin presidentti on luultavasti Uruguayn presidentti Jose Mujica,arvioi BBC.
Entinen vasemmistosissi, nykyinen kukkafarmari vietti aiemmin 14 vuotta vankilassa, jonka hän kertoo muuttaneen elämänkatsomustaan. Mujica valittiin presidentiksi vuonna 2009.
Mujica antaa 90 prosenttia noin 9500 euron kuukausipalkastaan hyväntekeväisyyteen, minkä vuoksi häntä pidetään maailman köyhimpänä presidenttinä.

Mujica kritisoi maailman johtajia, jotka havittelevat “sokeasti” kehitystä kuluttamisen kautta aivan kuin muussa tapauksessa kaikki romahtaisi.
Lue tästä alta lisää
Ja narsisti ei itse tätä tajua eikä perhe koska elävät naristista elämää :-/

ONKO ESIMIEHESI NARSISTI?





Ei kommentteja: