THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 2. toukokuuta 2016

Kyykytykset jatkuu

Nyt on monet jo päässeet töissään kykyttämään toisia vapun jälkeen ja karenssit paukku sekä palkattomat pakkotyöt, joku onnellien voi saa perus palkkatuen 1200€/kk brutto palkkaa jopa.

Joku näissä kyykytyksissä kiinnostaa ihmisiä kun siintä maksetaan vaan rahaa. Onhan se toisista kivaa kun yksi voi saada vaikka kunnalla 5000€/kk tai jopa 10 000€/kk palkkaa ja sitten sanovat naamapokerina että teille muille ei ole varaa maksaa edes palkkaa tai aivan muodollista maksetaan.

Nyt kun posti on almassa leikkaamaan ihmiset nurmikoita, mutta eihän sitä osaa kaikki edes tehä ja saako henkilöt jonkun koulutuksen tähän. Olen itsekkin nähnyt koko elämän että toiset ei osaa ajaa ruohonleikkurilla nurmikko, eikä monet osaa ede haravoidakkaan tai siivota jne. Ja toiset oppii nämä jo 5 vuotiaana ja toiset ei osaa tehdä näitä edes 55 vuotiaana vaikka on miten viisas.

Mitäs jos palkan sijasta annettas ruokaa ihmisille eikä rahaa. Se tarkottaisi töissä että pöydällä on 20 pullaa ja jotkut tempasee lähes kaikki itselleen samassa organisasatiossa ja sanoo muille että sori et saa kuin yhden pullan että yritä pärjätä.

Tossa oikealla on suoraan orjafirmat linkki jonne voi ilmoittaa niitä, sitten monet boikotoi niitä niin saadaan Suomi nousuun kun pitää tarkoituksen mukaisesti orjia toisten ja käyttää ihmisiä hyväkseen josta itse hyödytään rahallisesti.

Tässä yksi ote alla, on täällä Espoon kunnalla myöt kirjastontöitä ilman palkkaa. Toisethan on olleet 2 vuotta kirjastossa töissäkin ilman palkkaa kun toiset saa taas samasta työstä palkkaa vieressä.

Ei näitä tajua kukaan tervejärkinen miksi tätä paskaa suomeksi on Suomi täynnä. Kysykää näiltä ajatusten tonavilta ja karpaattien neroilta suoraan mitä näiden päässä liikkuu kun tykkäävät kyykyttää ja kiusata toisia ihmisiä kun vaan maksetaan ja näitä on satojatuhansia maa täynnä :-/

Eipäs joku ehdota että kukaan ei saa töistä palkkaa, mistä nämä neropatit oikeen tulee tänne pohjois-korean oppeja jakamaan kun itse haluavat kyllä palkkaaa töistä. Ja monet kovapalkkaiset vaikka yli 4000€/kk saavat lässyttää työttömät palkattomiin töihin kun toisilla ei ole varaa edes elättää lapsiaan vaan voivat saada enemmän lapsilisiä mitä työttömät saa kuukaudessa työmarkkinatukea + asumistukea johon vaaditaan viisi lasta ja tämän voi laskea herkessä jos omistaa aivot ;-)

Tossa yksi umpitollo sanoi netissä että hän maksaa töissä 5000€/kk tuloista veroja paljon. Ja sitten sen alaisena on palkattomiatyöntekijöitä jotka ei saa palkkaa jotta tälle karpaattien nerolle voi yhdistys/kunta taas maksaa palkkaa ;-) Tämmöiset valopäät on Suomessa vallassa ja tietenkin umpi narsisti jonka nyt tajuaa kaikki paitsi ei henkilö itse tätä huomaa :D

https://www.facebook.com/Orjafirmat




Ei kommentteja: