THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 28. toukokuuta 2016

Microsoftilta vapautuu halpatyövoimaa markkinoille - kuka vaan suostuu karenssinkin uhalla vaan

Tietyt tahot ajattelee että saadaan taas 1350 halpatyövoimaa ja käytetään tilannetta hyväksi naamapokerina.

Oulussahan yritettiin/yritetään saada 2000€/kk töihin pitkänkin linja ammattilaisia joilla on pitkäkin työura takana.

Tekniikka & Talous -lehden mukaan Oulussa on tänä syksynä tarjottu kymmenille työttömiksi jääneille, kokeneille insinööreille 2000 euron kuukausipalkkaa. Tällaisen palkkatarjouksen on saanut esimerkiksi Nokialla spesialistina työskennellyt seniori.
Insinöörien työllisyystilanne Oulussa on ollut vaikea, jaBroadcomin irtisanottua yli 400 ja Microsoftin ilmoitettua Oulun tutkimus- ja tuotekehitysyksikkönsä sulkemisesta, tilanne on entistä haastavampi.
Lähde : http://www.taloussanomat.fi/tyomarkkinat/2014/09/05/havytonta-hadanalaisten-insinoorien-hyvaksikayttoa/201412372/12

Sitten työttömien pajoilla Suomessa insinöörejä on ollut 1200€/kk brutto palkkatuella myös opettamassa it-alaa muille työttömille sekä kysytty tekemään nettisivuja jopa samalla 1200€/kk palkalla ja toiset saa saman 1200€/kk vaikka eivät ymmärrä koko it-alassa yhtään mitään ja yrittävät läpäistä atk-ajokorttia.

Kuka ollut valtiolla töissä vuosikymmeniä ja tietää kuntienkin touhut tämä ei tule yllätyksenä minkälaiset valopäät on monasti vallassa keksimässä näitä älyttömyyksiä, ja vieressä kunnanjohtaja voi tempoa yli 10 000€/kk palkkaa naamapokerina ja toiset "huippuälyköt vähemmän". Toisaalta Hitlerkin käytti natsi saksassa samaa taktiikkaa kun oli valtaa sekä neuvostoliitossahan tämä oli yleistä joka paikassa myös.

Ja toiset ovat saaneet vain tuki n. 550€/kk käteen + 9€/pv kulukorvauksen vaikka on ollut putkeen yli 30 vuotta töissäkin suomessa jopa it-alalla tai missä vaan. Vedä tästä sitten huumoria. Sitten jotkut "läskipäät" sanotaan vaikka näin pitää palavereita että miksi työttömiä ei kiinnosta työt kun itse eivät tajua monista asioista hevon paskaa suomeksi mutta kuittaavat järkyttäviä palkkoja naamapokerina :D :D :D


 Laitetaas tämä virkamieshumppa uudestaan tänne Lappeenrannasta.
Lähde : http://www.imatralainen.fi/artikkeli/134672-nain-virkamiehet-tienaavat-lappeenrannassa-karjessa-kaupunginjohtaja

Ottakaa nyt huumorilla nämä koska ilman huumoria moni ei olisi jaksanut asua Neuvostoliitossakaan eikä natsi Saksassa. Kokoomus kiittää ja "hei, meillä on unelma" ja "me tienataan tällä".
On tämä jännä maa jossa Suomalaiset monet haluaa kyykyttää ja käyttää hyväksi toisia Suomalaisia, ei prkl tätä olla ymmärretty vuosikymmeniin monet ja monet.



Ei kommentteja: