THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Rip Kirpy palannut töihin - kärsikää tai karenssia pukkaa

Monet sadat tuhannet kun kysyy että miksi ihmisiä kiusataan. En mie tiedä ja kysykää näiltä valopäiltä jotka on etupäässä uusliberasteja ja kokkareita järestään että mikä on hauskaa. No näille paskoille maksetaan kaikesta joilla ei empatiaa ollenkaan koska raha ratkaisee ja nimikkeet. Milloinhan alkaa oikeat turpakäräjät monet ja monet koska ei nää läski aivot mahda sitten mitään. Nyt tää rahan imurointi sioilla on vaan tärkeintä  sekä hyvinvointi valtion alasajaminen , kiitos äänestäjät :-/ Siis aika ihmiset kiusaa toisia rahan ja vallan takia kuin pikku vauvat :-/ Tosso yksi tempas turpaan yhtä kaheli kyykyttäjää ja näitä tulee lisää tällä vauhdilla. Joku valuvika on oltava monilla sadoilla tuhansilla päässä miksi näitä jatketaan ja jatketaan :-/







Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Paavo aloitti kesätyöt ja pääsi heti kärryille mistä on kyse työnteossa.


Ei kommentteja: