THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Suominousuun - Järjästä kokous --> käytännön vaihtoehto työteolla !

Tänään illalla on TV1 tämmöinen ohjelma, vallassa olevat pikku "natsitkin töissä" eivät monet tule ymmärtämään tätä koskaan koska valta/raha sokaisee ikävä kyllä monet monet Suomalaiset miksi maassamme on ongelmia, mutta kansa on äänestänyt. 

Suomen ongelmat voitas heti poistaa ja työttömyyskin, mutta kun ei haluta luopua omista eduista ja mistään toisten takia kun monet oikein rakastaa kun alaiset kärsii vaikka monet ei sano tätä edes :-/ 

Eli sikailut jatkuu edelleen, kyykyttäminen sekä ihmisten kiusaaminen kun monet luulee että tekevät hyvää ja ovat niin arvokkaita. Kumma että kukaan näistä "yliihmisistä" ei muuta pohjois-navalle ja ala yksin tekemään rahaa ilman muita ihmisiä, ei ole tämmöistä taikuria vielä löytänyt ;-)

Jos työ olisi herkkua, niin herrat tekisivät sen itse.

Prisma Studio: Kun valta nousee päähän, yhteys sydämeen katkeaa. 

TV1 keskiviikkona 4.5.2016 klo 20.00 - 20.30, uusinta perjantaina 6.5. klo 5.55
Yle Areenassa vuoden ensilähetyksestä.
Kun ihminen saa valtaa, hän muuttuu. Tutkimuksissa on havaittu, että vallantuntoisen ihmisen on vaikea asettua toisen ihmisen asemaan. Hän katsoo asioita omasta näkökulmastaan.
"Ei se empatiakyky varmaan kokonaan katoa, mutta se katoaa niiden kohdalta, jotka kuuluvat joukkoon ”ne” tai ”he”. Esimerkiksi natseista on sanottu, että he olivat mitä rakastavimpia perheenisiä, mutta silmää räpäyttämättä tappoivat niitä, joita heillä oli valta tappaa. He olisivat varmaan kauhistuneet, jos heitä olisi sanottu huonoiksi ihmisiksi", selittää sosiaalipsykologian tutkija Anneli Portman Helsingin yliopistosta.
Sanotaan, että kun valta nousee päähän, yhteys sydämeen katkeaa. Miten käy Prisma Studion testissä, jossa osa koehenkilöistä saadaan kokemaan, että heillä on valtaa.
Elämää nyky-Suomessa: Täytyy ottaa velkaa matkalippuihin, että pääsee töihin - Koska työ on palkatonta.






Ei kommentteja: