THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 20. toukokuuta 2016

Tiedoksi : Long Play kerää aineistoa juttuun kuntouttavasta työtoiminnasta

Laitan tämmöisen tännekkin tiedoksi jos joku ei ole facebookissa.
Long Play -julkaisu tekee pitkää juttua kuntouttavasta työtoiminnasta. 
Tällä hetkellä keräämme ihmisten kokemuksia ja kertomuksia aiheesta. Jos sinulla tai läheiselläsi on tarina kerrottavana tai asiasta muuten sanottavaa, ota yhteyttä osoitteeseen reetta.nousiainen@gmail.com. Kaikki yhteydenotot käsitellään täysin luottamuksella, eikä mitään julkaista kysymättä.
Long Play on tutkivaan journalismiin keskittyvä verkkojulkaisu, joka tekee pitkiä ja hyvin taustoitettuja juttuja yhteiskunnallisesti tärkeistä aiheista.
Kiitos jo etukäteen!
Ystävällisin terveisin, toimittaja Reetta Nousiainen
Long Play julkaisee tutkivaa journalismia, laajoja reportaaseja, henkilökuvia, esseitä ja muita pitkiä juttuja digitaalisessa muodossa. Juttumme ovat pidempiä kuin lehtiartikkelit, mutta lyhyempiä kuin kirjat.
Julkaisemme joka vuosi 12 juttua, eli singleä. Juttuja tekevät Suomen parhaat vapaat kirjoittajat, jotka viettävät aiheidensa parissa vähintään viikkoja, usein kuukausia tai joskus jopa vuosia.

Ei kommentteja: