THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Tänne voi käräyttää palkattomia töitä tekeviä firmoja

Tiedoksi tänne myös koska nyt tehdään isoa materiaalia, työttömien pajat voisi ja kunnat myös kertoa tänne jotain kusetuksista joita itse tekevät normaali ihmisiä kohtaan ;-)
Ei taida kiinnostaa kuin ihmisten kyykyttäminen ja kusetus on totuus.

Imatralla esim. yhdessä paikka on palkkatukityöläisiä ja sekä kuntouttavia täysin normaaleita ja miut jos pakotetaan teen heti kantelun sanoin näille ja ovat vapaaehtoisesti kun kyselen tätä vapaa toimittajana tai mikä nyt olenkin työtön :-/


Tällä sivulla on tarkoitus pitää listaa palkatonta työtä teettävistä firmoista ja boikotoida niitä. Jos haluat yrityksen nimen tälle mustalle listalle, niin toimita ohessa myös kuva sen yrityksen työnhausta, tai muusta sellaisesta tiedosta, josta palkan olemattomuus ilmenee. Jos palkattomassa ilmoituksessa puhutaan työharjoittelusta, työkokeilusta tai työnäytteestä, niin kyseessä on orjafirma. Jos puhutaan työllistämisestä, niin kyseessä on kuntouttavaa työtoimintaa kunnille myyvä orjafirma.
Aakkosjärjestyksessä olevasta listasta voi tarkistaa, onko aiottu lisäyksesi jo mukana. Jos näitä nimiä tulee paljon, niin mietimme paremman ratkaisun tiedon selaamiseksi ja säilyttämiseksi - luultavasti Facebookin ulkopuolelle.

Lista löytyy täältä  ja selaa vähän kun ei linkki pelaa täysi : 

Sitten miksi listassa olevan firman/firmojen kanssa olisi missään tekemisissä kukaan. Kansa saa sitä mitä tilaa.



Ei kommentteja: