THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 20. kesäkuuta 2016

Kutsu tilanteen kartoitukseen - tämäpäs ilmoitus ei tule postin nettipostiin

Varoitus kaikille, sain kirjeen Etelä-Karjalan työvoiman palvelukeskukselta, ei tässä mitään mutta kun on postin www.nettiposti.fi käytössä niin täältäpäs ei tulekkaan ilmoitus sähköpostiin tai puhelimeen tekstiviestinä.

Nyt jos joku on vaikka juuri tällöin kesämökillä kesät vai missä vaan niin KARENSSIA paukkuu jos joku ei ole katsomassa posteja jollain.  Nettipostissa on TEM ja kaikki paikat. Haiskahtaa että tämä on tarkoituksen mukaista jotta saatas karensseja ihmisille.
Mutta www.mol.fi on kyllä kirjattu tämä joten sitä pitäs sitten kytätä jos ei ole kotona kytiksessä koko elämää. Mainitsen kyllä tästä torstaina koska monelle karenssi on täys kaaos ja monet ei ymmärrä jos saa karenssin niin kaikki ei saa toimeentulotukea edes eikä tarvia olla rahaa edes tilillä mutta en nyt tätä vatvo taas uudestaan jos ei osaa netistä lukea tietoa vaikka täältä.

Tätä en ymmärrä mitä kuntoustusohjaaja tekee, eihän työttömyys ole monelle ongelmana vaan onko rahaa elämässä. Monet on hevonpaska töissä jossa joko saavat palkkaa tai eivät tai sitten palkkatuki on aivan surkea eli silti etsivät töitä vaikka ovat töissä kun palkka on aivan paska suomeksi. Tietysti tilastot kaunistuu joka näyttääkin olevan koko homman nimi, vmp sanon suoraan.

Toisaalta työttömät elättää isonmäärän ihmisiä jotka saa työstään palkkaa.

LISÄYS : Tajusin nyt vasta 20.6 klo 14.30 että viikonloppuna on juhannus miksi aikani on 23.6 kun monet sano netissä on vittuillessaan tämä aika, Nyt nauretaan mahakippurassa kun mie vaan kuntoilen tai teen pihatöitä selvinpäin ja töissä kävijät voi ryypätä, Tää oli hyvä, eli kalikka kolahtaa omaan nilkkaan. Juhannuksena voisikin Imatralla valokuvailla töissä olevia kännikaloja ajankuluksi myös.

http://www.tyovoimanpalvelukeskus.fi/fi/index.cfm?ID=1323

Toisaalta enköhän mie vapaaehtoisesti ilmanpalkkaa tee paljon hyödyllisempää työtä työttömien eteen kuin monet palkkaa saavat tai ainaskin yritän kertoa ja käräyttää kaikesta sekä antaa ohjeita myös parhaani mukaan. Tässä taas pari sanoi hyö polttipäeeet täysin te-toimiston kanssa täällä Imatra/Ruokolahti akselilla ja tämä jokapäivästä koko Suomessa. Ei asiat pakottamalla ja kyykyttämällä parane. Monien pitäs katsoa peiliin miksi tämmöinen hevonpaska systeemi on luotu ja miksi on saatu valtavatyöttömyys ja samalla toinen osa saa aivan valtavaa palkkaa samalla ihan valtion&kunnantöissä ;-) Ja mikä tässä työttömien kyykyttämisessä ja karensseissa on kivaa ei ymmärrä kukaan aivot omistava edes afrikan savannilla olevat apinatkaan.



Sitten toimittajien tämä projekti etenee ja valtavat määrät suomessa on firmoja jotka haluaa palkkattomia orjia töihin. Kaikkein ihmeellisin oli vähän aikaa sitten Halti jopa etsii palkatontatyöntekijää, ei ole hyvää mainetta joutua täällä olevalle listalle. No kunnathan käyttää täysin sikana hyväkseen jotta ei tarviais palkata ihmisiä OIKEASTI SIIS jonka nyt tietää täys urpo kuten miekin jopa. 

Ei OIKEITA PALKKATÖITÄ synny jos hirveämäärä töitä tehdään orjilla, palkkatukityöt on sentäs palkka mutta palkka on 99% täysin perseestä suomeksi ja osapäivätyö eli 1200-1450€/kk 5 tai 6,5 tuntia, Nytkin kesällä monet saa 8 tunnin palkan kunnissa ja eripaikoissa tekemättä etenkin juhannuksen jälkeen koko heinäkuun yhtäänmitään paljon töissä kun suurin osa on lomalla, ja tiedän toiset saa painaa tällöinkin kunnissa kuin viimoista päivää vaikka hoitajat jne.



Työtön Toni: "Ei se lisää työpaikkoja, että ihmiset pakotetaan ottamaan ammattiin kuulumatonta työtä"

Työttömyysturvan uudistusesitykset saavat täystyrmäyksen polkupyriä palkkatuella korjaavalta tamperelaiselta nuorelta mieheltä. Kahden vuoden työttömyysaikana ei Toni Leinoselle juurikaan työtarjouksia ropissut.



Katsotaan torstaina paukkuuko karenssia, pakotetaanko kuntouttavaan työhön joka on laiton miun kohdalla ja yleensä monellakin vai jopa johonkin hevonpaskan työttömien pajalle joihin en myöskään halua kuin aivan väkipakosta vaikka olisi paskapalkkatuki mitä olen jutellut vuosia joittenkin kanssa, tiedän monella tämä on hyvä joka on hyvä taas. Imatrallakin voisi kuka vaan suomessa kertoa asiasta tiedän paikkoja eli ilmoittaa asiasta aluehallintovirastoon sekä oikeusasiamiehelle miten ei noudateta miusta lakia kuntouttavassa työssä. Mutta yksi henkilö on kuntouttavassa työssä vapaaehtoisesti miksi en tehnyt kantelua tästä keväällä kun juttelin ja toiset sai samasta työstä palkkatukea taas, 4h ja 5h työtunnit ovat ja ei siinä ketään ohjaajaa ollut vieressä kuntouttavalla työntekijällä vaan samaa lunkkia ajanvietettä enemmänkin ja välillä on töitä taas.

Miulla on tässä pihalla tätä puuhastelua ihan omastakin takaa kun vaan kerkeis tehdä
- pari pyörää pitäs huoltaa ja fiksata 
- nurmikko pitäs ajaa viikon välein vähintään jossa menee 2 tuntia helposti aikaa, toisaalta voisihan tämän nurmikon ajon tilata työttömien pajalta IHAN VITTUILLESSAAN sekä mutakin jotta ihmisillä on "töitä" eli työttömien pajan palkkaa saavat enemmän rahaa jos työttömänä tilaan sieltä töitä kotia, eli työllistän palkkaa saavia prkl.
- nyt lähden ruuvailee lisää ruuveja kun rakensin ilman valvojia ja ohjaajia terassin 
- kasvimaa pitäs tehdä sekä kasvihuone mutta taitaa mennä ensivuoteen ja meneekin
- ja vaikka mitä puuhastelua sekä nettisivutkin pitäs uusia mutta se on niin iso projekti taas jne.




Tässä kuntouttavastatyöstä lisää vaikka täältä blokista lisää ja muistakin oikealta löytyy tietoja,


Tässä kesäpähkinä



Ketä tämä karenssi hyödyntää tai pakottominen ja hevonpaskan kurssit pitäs ja lopettaa, voi sinne jos siltä tuntuu joka eriasia ja toiset tarviikin apua mutta ei suurinosa, päinvastoin karenssi luo valtavasti vihaa ja vihaa sekä vihaa. Haistakaa paska koko yhteiskunta ja kyykyttäjät.



Ei kommentteja: