THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 4. kesäkuuta 2016

Tapani orjana ----> kuolema

Teempä nyt tämän tänne, eli ex-työkaveri Tapani kuoli vitutukseen ja oli orjatöissä karenssin uhalla.

Alla on työsopimus jopa 867€/kk brutto miinmus verot yli 30 vuoden työuran jälkeen it-alalta 20v + puh.ala sitä ennen tele ---Sonera - Hewlett Packard. Viikonloppuja oli töissä joista ei mitään korvauksia tietenkään eikä lisiä. Tämä sopimus on eka ja oli yli vuoden töissä tai sen 12kk vähintään kun muistan ja tiedän kaiken kun autoin, soitti miulle paljon etenkin tämän jälkeen sairaalasta jonne kuoli letkuihin ja vitutukseen. Olin viime hetkiä puhelimessa vielä ja terveisiä työministeri että tatäkö haluatte. Sanoi vielä miulle kun äänikin meni Tapanilla että jatka tätä työttömien auttamista tai mitä tää onkaan jota yritän tehdä vapaaehtoisesti. Yli vuosi meni kun Tapanin vaimo soitti miulle ja sanoi otti niin koville kun tiesi miut ainoana kun yritin auttaa edes.

Tapani oli siis noin 58vuotia kun kuoli orjatöiden takia ja olen 110% varma koska neuvoin sitäkin loppuun asti karensseista sekä muistakin miten toimit kun miun asiat hyvin vaikka olen työtön itsekkin joka ei miulle ongelma.

Ja monet ei tajua kun ihmiset laitetaan seinä seinää vasten mitä se on kyykytys pitkänkin työuran jälkeen. Monet ei uskalla sanoa totuutta jossa yritän auttaa kaikkia edes koska ei johtajat kunnissa tee hevonpaskaa asian eteen joka huomattu :-/

Kai tästä jotain selvää saa ja miulla on valtavasti vaikka mitä tietoja orjafirmoille voin sanoa tässä kun olen privana laittanut paljon tietoa myös ja odotan monien kanssa oikeasti  lisää tietoa kun soiteltu ja mailailtu sinne sun tänne.

Siksi laitan tämän tähän enkä puhu paskaa koskaan ja Tapani kuollut ja varlejin kaikkea kuten oltiin sovittu. Tämä oli 12kk vähintään jos muistan oikein. Viikonloppu illoista ei mitään korvauksia prkl ja soitti miulle aina itku kurkussa.





Ei kommentteja: