THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 4. kesäkuuta 2016

Työnvuoksi - latukoneet sucks 2012

Kirjoittaja: latukoneet sucks 12.4.2012 08:43

Työnvuoksella ei todellakaan ole mitään tekemistä TYÖLLISTYMISEN kanssa, ne vaan laittaa työttömiä pajoihin ja muihin paskahommiin 9€ päivä mitä kukaan muu ei suostu tekemään.

Ja jos sattuu että pääsisikin muualle kuin pajahommiin, esim kaupungin ulkoaluehoitoyksikköön tms, niin siellä tuntee kyllä olevansa Työnvuoksen kautta tullut työllistetty ihminen, jos ei muuten niin asiasta kyllä muistutetaan siinä työllistymispaikassa päivittäin.

Koettu nimittäin on.

Olin kerran työllistettynä eräässä kaupungin liikuntapaikassa, ja silloinen "pomo" sanoi heti ekana päivänä muille työntekijöille aamupalaverissa että tässä on taas niitä perkeleen kumppanuustalon heille kiusaksi laittamia työntekijöitä.

Minua ei muuten laitettu, vaan hain itse sinne ja tämä "pomo" otti minut sinne hommiin.

Samalla kertoi edellisestä työllistetystä joka oli kuulemma ollu tosi vittumaisen näköinen ja jolle olivat nakittaneet kaikista paskimmat hommat, ja röhönaurut päälle.

Siinä vaiheessa tuli kieltämättä mieleen että miksi sen pomon piti nähdä moinen vaiva ja ottaa minut sinne hommiin jos huomasi jo päälleppäin paikkaa antaessaan että olen aivan ***** 3 luokan kansalainen ilman ihmisarvoa koska olen työtön, ja minut pitää nolata muiden työntekijöiden edessä julkisesti?

Kaveri oli vissiin väärällä alalla, hänen ammatissaan ihmisen profilointikyky parissa minuutissa meni ihan hukkaan...

Luojan kiitos pääsin oikeisiin kk palkkahommiin 2 viikon sisällä ja tämä "mestari" sai jäädä nakittamaan ja haukkumaan seuraavaa työllistettyä.

Oli muten ******* viimenen kerta kun oikeaa työtä odotellessa lankean moisiin työllistämisjuttuhin, vielä vähemmän kaupungin hommiin.

Kirjoittaja:Työttömän kusetus Ry 16.4.2012 08:13

Paras on kun menet Työnuokseen ekaa kertaa ja sinulle sanotaan että miten pääset kaikista helpoimmalla, eli menet 4h/ päivä istumaan tekemättä mitään.

Työnhakuun ei olla kyllä ohjaamassa, mol.fi tms palvelu.

Jos menet opiskelupapereitten tai cv:n kanssa Työnvuokseen on heille sama vaikka pyyhit peppuasi niillä, heitä ei kiinnosta muu kuin saada sinut äkkiä johonkin pajalle hommiin vaikka lisit diplomi inssi.

MITÄ JÄRKEÄ???

Ja kun olet istunut sen maksimin eli 2 vuotta itsellesi peräpukamia jossain nurkassa 9€ päivä, sopimuksesi pajalle tms paskahommiin voidaan uusia jollain vippaskonstilla, ja SIMSALABING oletkin taas seuraavat 2 vuotta kuntouttavassa työtoiminnassa.

Kuinkahan tämä ns "sopimuksen nollaaminen" on mahdollista...?

4 luku
Kuntouttava työtoiminta
13 §
Toteuttaminen
Kuntouttava työtoiminta on sovitettava henkilön työ- ja toimintakyvyn sekä osaamisen mukaan niin, että se on työmarkkinoille pääsyn kannalta mielekästä ja riittävän vaativaa. Kuntouttava työtoiminta ei saa vakavasti loukata henkilön uskonnollista tai muuta eettistä vakaumusta.

Kuntouttavaa työtoimintaa järjestetään 3–24 kuukauden mittaiseksi jaksoksi kerrallaan. Jakson aikana henkilön tulee osallistua kuntouttavaan työtoimintaan vähintään yhden ja enintään viiden päivän aikana kalenteriviikossa. Yhden päivän aikana kuntouttavan työtoiminnan tulee kestää vähintään 4 tuntia.

Edellä 2 momentissa tarkoitetun jakson päättyessä aktivointisuunnitelma on uudistettava noudattaen mitä 3 luvussa aktivointisuunnitelmasta säädetään.

Lähde : Finlex


Lähde : hhttp://karenssia.blogspot.fi/2012/08/karenssia-pukkaa-kerro-kokemuksia-tanne.html#comment-form





.fi/http://karenssia.blogspot.fi/2012/08/karenssia-pukkaa-kerro-kokemuksia-tanne.html#comment-form2012/08/karenssia-pukkaa-kerro-kokemuksia-tanne.html#comment-form

Ei kommentteja: