THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 8. heinäkuuta 2016

Tämmöinen jakoon - MIKSI PALKATA KETÄÄN JOS SAAT ILMAISIAKIN TYÖNTEKIJÖITÄ?

Enemmänkin miettisin miksi isomäärä ihmisiä haluaa kyykyttää toisia, monilla ei ole todellakaan palikat ja sekä vellit ja puurot sekä palikat päässä kohillaan miksi näitä vaan jatketaan vuodesta ja vuodesta toiseen.

Tuntuu kuin Nikolai Causescut olisi vallassa ja näitä riittää jokaisessa Suomen kunnassa kyykyttämään toisia yhden helvatan karenssin uhalla ja käyttämään systeemiä hyväkseen, ymmärrän täysin kun toiset tempoo turpaan toisia tai sahaa ensitöillä pajalla jopa antikki tuolien jalat poikki tai parhaat on kusseet keittoonkin pajan ruokalassa ja tarjonneet keittoa näille kyykyttäjille jotka pitää vielä itseään hyvän tekijöinä, hah haa ja tossa yksi sanoi näitä pitää yllä umpi kahelit kun vaan maksetaan :-/

----------------

Työharjoittelu ja kuntouttava työtoiminta ovat molemmat keinoja saada ihmiset töihin ilman, että heille tarvitsee maksaa palkkaa. Kumpikaan ei johda työpaikan saamiseen, vaan lähinnä luovat yrityksille vinoutuneita kannustumia olemaan palkkaamatta ihmisiä ylipäätään.

Tänään aiheena siis työnantajalle ilmainen työvoima, tuettu työ, sen tehokkuus ja sairaat kannustimet.


Järjestelmää käytetään toki hyviinkin juttuihin, mutta väärinkäyttö ei ole vain mahdollisuus, vaan jatkuvaa. Tässä oiva esimerkki: Opteam halusi hakea "HR harjoittelijan", ilmoitus löytyi osoitteesta:
http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/8994534_fi.htm
Ilmoitus on sittemmin poistettu, mutta tässä sen häkellyttävä sisältö. Mukana pari korostusta.

Lue ja katso tästä alta lisää. 


Lähde : http://tamapaiva.blogspot.fi/2016/07/miksi-palkata-ketaan-jos-saat.html


Ei kommentteja: