THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 1. heinäkuuta 2016

Yksityistetty kuntouttava työtoiminta - Tyhjää jauhava mylly

Laitan tänne pari kirjoitusta kunnioituksella kirjoittajia kohtaan, ja Sakari Timosen kanssa on sovittu mainostaminen 6 vuotta sitten kun laitan lähteen joten en tykkää jos sanotaan muuta koska tarkoitus on saada mahdollisimman monille tietoa ja tulkaa facebook ja jos ette ja jaan näitä täällä mitä pilkkaajat haluatte.

Nää touhut odottaa ilmeisesti MIUTA KUN PAKOTETAAN NIIN ALKAA TAPAHTUA JONKA LUPAAN JA SITTEN MEDIA SEURAA. Kunta on vielä kusessa sanon suoraan ja pajat ja henkilöt ja sanoin viikko sitten että olin haastamassa yhden tapauksen oikeuteen mutta nainen sanoi anna olla !!!!Terveitä ihmisiä on paljon kuntouttavassatyössä. Tulkaa ajamaan nurmikkoni sekä pesemäään taloa jne. miulla on puuhaa ja annan sen 9€ sijaan 10€ käteen.

Ja olen sopinut monien muidenkin kanssa vaikka mitä jopa Teppo Palmroos ja vaikka kenen kanssa myös että voin jakaa täällä myös Rip Kirpyjä vaikka suurella sydämmellä ja laitan aina Tepon lähteen ja jos unohtuu joskus niin tuskin haittaa.

Se näissä palkattomissatöissä onkin jännää että näitä pitää yllä koko Suomessa "aikuiset ihmiset" lue sairaa ihmiset jotka pitäs saada oikeasti mielisairaalaan hoitoon välittömästi. Itse ne imuroi rahaa roppakaupalla mutta alaiseksi pitäs saada palkattomia orjia. Aivan idioottien touhua sanoo jokainen kuten asuttas Neuvostoliitossa tai ddr:ssä ja näitä suomen koulujärjästelmästä tulee tosi paljon :D Sitten ihmetellään mistä näitä karpaattien neroja ja ajatusten tonavia riittää kuten Nikolai Causescu, näitä vaan on etenkin kunnan ja valtion töissä hirveesti siirtelemässä vain papereita paikasta A paikkaan B ja tätä sanotaan työksi vielä.

ASIAA :::::::::::::::::.

Palkattomat työntekijät valmistavat myyntiin menevää ja voittoa tuottavaa tuotetta. Voitoilla palkataan uusia valmentajia ja ohjaajia, jolloin voidaan laajentaa tuotantoa ja toimintaa. Ilmaistyövoimaa riittää, heille tarvitaan vain palkattuja työnohjaajia.

Miettikääpä joskus ihan vakavissanne tätä suuntausta. Meillä on kohta sellaiset ”työmarkkinat”, joilla tavaroita ja palveluja tuottaa ilman palkkaa 75 % työvoimasta. Heitä ohjaa, opastaa ja valmentaa 25 % työvoimasta. Tai ehkä vähemmän. Pitäähän meidän jättää pari prosenttia toiminnasta oikeasti hyötyvää johtoporrastakin varten.


Lue tästä alta lisää

Lähde : http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2016/07/01/tyhjaa-jauhava-mylly/

Kauppalehti kirjoitti orjatyövoimasta: "Kuntouttava työtoiminta ei saa nimittäin korvata palkkatyötä, eikä sitä saa hankkia yrityksiltä. Kunnat ovat ratkaisseet ongelman kierrättämällä työttömät yrityksiin erilaisten säätiöiden kautta."
http://www.kauppalehti.fi/uutiset/kuntouttavaa-orjatyotoimintaa/hu948Dkm?ref=ampparit:e0a9&ext=ampparit%3Fref%3Dfacebook:bc65
Satuin kysäisemään Pihlajalinnan edustajilta tästä asiasta, kun kunnassamme (Kihniö) järjestettiin kuntalaisille avoin tiedoitustilaisuus sosiaali-ja terveydenhuollon palveluista. Kysyin, miten Pihlajalinna pörssiyhtiönä kokee tällaisen toiminnan? Olin itsekin kuntouttavassa työtoiminnassa, jossa työpanos meni Pihlajalinnan hyväksi, vaikka tein hommia yhdistyksen kautta.
En saanut vastausta, sen sijaan sain kiertelyä, kaartelua, jopa kommentin, ettei tällainen tilaisuus ole paikka käsitellä henkilökohtaisuuksia.
Ilmeisesti pörssiyhtiön mielestä minua koskeva henkilökohtaisuus oli sekin, että minun jäädessäni pois työtoimintapaikastani kotipalvelun keittiöltä, sinne oli jo varattu toinen ihminen sijaani, niin ikään kuntouttavalla työtoiminnalla.
Kysyin myös, miksi Pihlajalinna ei palkkaa rahalla tätäkään täysin työkykyistä henkilöä? Onko tällainen pörssiyhtiön mielestä eettistä toimintaa? Eikö heiltä mene maine? Kun kehuvat kaikkialla "työllistävänsä ihmisiä"?

Siinä ne seisoivat rivissä, kaikki Pihlajalinnan edustajat, joita paikalle oli kutsuttu ja katselivat kunnassamme työskentelevää sosiaali-ihmistä, joka hoitaa näitä kuntouttavan asioita. Eipä tulut vastausta siltä suunnalta, eikä pidä tullakkaan, eihän meidän sossumme voi vastata kysymykseen, joka koskee Pihlajalinnan eettistä toimintaa työllisyysasioissa. 


Lähde : http://elenauusitalo.weebly.com/blog/yksityistetty-kuntouttava-tyotoiminta




Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums



Ei kommentteja: