THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Työttömien kyyytykset jatkuu ja vauhti vaan kiihtyy ensivuonna ja natsit vauhdissa joita löytyy joka kunnassa ja ympäri Suomea




Nämä touhut on aivan sairaita muta ei näitä voi keksiä ja pitää yllä kuin umpisairaat sanoo kaikki kenellä vähänkin on päässä muuta kui sahanpuruja, mutta siksi näitä ideoita keksitään koska työttömät työllistää PALKKAA SAAVIA jotka voivat sanoa teemme töitä. Toisaalta eipä DDR:ssäkään touhut olleet tämän viisaampia.

NEUVO TYÖTTÖMILLE : Ainaskin Imatralla on kyrsiinnytty  valehteluun ja laittomiin kirjauksiin työttömiä kohtaa. Yliopisto opiskelijoilla jos on opiskelu oikeus niin kannattaa siirtää kirjat esim. Helsinkiin sekä samalla tehdä oikeusasiamiehelle ja aluehallintokeskukseen piruttain kantelua asiasta. 
ITSE jos voisin tehdä näin siirtäisin Imatralta kirjat välittömästi vaikka Helsinkiin.

Laitan tähän uutisia joitakin jakoon.


LINDSTRÖMIN ESITTÄMÄ TYÖNÄYTE ON NYT EDUSKUNNASSA REKRYTOINTIKOKEILUN NIMELLÄ


Ja tämä ei tule koskemaan kuin paskapalkkaisia josta olen 110% varma



Työllisyys kohenee, mutta samalla nuoret syrjäytyvät työmarkkinoilta, alityöllisyys kasvaa ja piilotyöttömyys pahenee

Lähde : http://www.hs.fi/talous/a1477362404014?jako=a3caa3a01ad896d79ac851ed032edadf&ref=fb-share



Maahanmuuttajat halutaan töihin - SOK sijoittaa hankkeeseen miljoona euroa


Miksi tämän hankkeen pitää koskea vain maahanmuuttajien työllistymistä? Miksi ei saman tien muitakin työttömiä? Tai sitten halutaan polkea palkat aivan minimiin !!!! Toisethan käy nytkin kaupoissa työkokeiluissa vaikka ovat olleet kaupassa töissä ennen mutta näin vältytään karenssilta mutta palkkaa ei haluta kaikille maksaa tietenkään :-/



Ihalainen: Työttömien haastatteluista voi seurata iso sotku


Aivan umpi ideoottien touhua, pian varmaan kaikki on 3 päivän välein niin saadaan lisää työllistettyä palkkaa saavia haastattelijoita että mitä kuuluu :D :D: :D Aivan kuin jokainen yli 18 vuotias menisi lapsena lastentarhaan. Kaikkihan voisi alkaa leikkimään levyraatia vaikka tai istumaan jossain huoneessa kuten toiset jo nyt tekee. 

Ja isomäärä tulee käymään 3kk välein 10-40 vuotta haastateltavana, hah haa.

Lähde : http://m.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/ihalainen-tyottomien-haastatteluista-voi-seurata-iso-sotku/6130208





Ei kommentteja: