THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Kirkko munas taas

Mikä näitä vaivaa. Kirkko munas itsensä.

Tässä oma vastaus ja Long Playn toimittajat kysyi miulta tietoja ja annoin salaisia numeroita. Tottakai olen sanojeni takana ja toimittajat  tarkasti kaiken.

Tässä tämä tositarina (sovimme että laitan tänne jakoon)

Siskonmies toista kesää "kuntouttavassa" työtoiminnassa paikallisen seurakunnan hautausmaalla.

Oli niin pystyvä ja hyvä työmies viimekesänä että pestiä jatkettiin syksyllä vielä kuukaudella ja kehuttiin maasta taivaaseen, tekihän hän kaikkia niitä töitä siellä johon muuten olisi pitänyt oikein palkata joku, ihan uurnahautojen kaivuuta ja havutusta myöten !!

No kehottivat häntä hakemaan samaa työtä oikein palkattuna tänä kesänä..ja Jussihan teki työtä käskettyä...lähetti työhakemuksen aivan ensimmäisten joukussa ellei ensimmäisenä tänä keväänä. Mites luulette käyneen..juu..eipä saanut Jussi palkallista työtä ei.!! 

Sensijaan tuli kirje jossa häntä ONNITELTIIN, oli tullut valituksi "kuntouttavaan" työtoimintaan samaan hommaan jota palkallisena haki. Senverran oli hyvä työmies että viimekesäinen 4 tuntia per päivä oli korotettu tänä kesänä 6 tuntiin päivässä !! SAATANA SANON MINÄ !!

JATKOA.
No hommahan jatkui samoin tavoin kuluvan vuoden keväällä, siis kolmas vuosi peräjälkeen, työhakemus sisään hyvissä ajoin ja kutsu (määräys) kuntouttavaan samaan seurakuntaan, samaan työhön.
On jatkunut ilman "kesälomaa" koko vuoden keväästä asti ja huomenaamusta 27.12.2015 samainen Jussi menee taas aamusta aikaisin siivoamaan ja keräämään kynttilöitä paitsi haudoilta niin todennäköisesti myös pitkin hautuumaata kun nyt yöllä on ollut kova myrskytuuli. Ensi keväänä Jussi tuskin enää menee... tuli mitä tuli. Miehen mitta on täynnä !!

JATKOA LISÄÄ.
Ja tässä koko 4 vuotta jatkuneen hyväksikäytön kertomus :JATKOKERTOMUS.NYT PALOI KÄÄMIT !! 

Tuli sitten tämä kevät ja neljäs vuosi "kuntouttavaa siskonmiehelle !
Mentävähän se oli..karenssin uhalla pakko, kun syödäkin pitää !
Kehoitettiin taas laittamaan hakemus palkattuna kun homma on jo "tuttu" edellisiltä vuosilta niin varmaan nyt lopulta saisi sen homman ihan palkattuna. 


No Jussi teki työtä käskettyä, laittoi työhakemuksen.
Hakuaika päättyi 15.3 2016. Paria/kolmea päivää ennen hakuajan päättymistä tuli TE-toimistolta 10.3 päivätty kirje jossa oli päivämäärä ja kelloaika kirjoittamaan TE-toimistoon sopimus kuntouttavasta työtoiminnasta. Siis viisi päivää ennen kuin hakuaika työpaikkaan edes päättyi !!


Ekat päivät Jussilla menikin kuntouttavassa sitten "työnjohto tehtävissä" perehdyttäessä uusia työläisiä kun työnjohto oli lomilla tai jotain :D


Että tällaisia "työhönpystymättömiä" nämä "kuntouttavan" työvoimapalvelun piirissä olevat suurin osa ovat.


Muuta ei puutu kuin PALKALLINEN TYÖ !!




Lähde : http://vehkanen.blogspot.fi/2014/08/nyt-paloi-kaamit-jumalan-siunausta.html


Saku Timonen moittii kirkon työttömyyshanketta: "Palkatonta työtä"

Bloggaaja Saku Timosen mukaan kirkon 1001 työtilaisuutta -hanke tarkoittaa palkattoman työn teettämistä pitkäaikaistyöttömillä. Timonen oikoo mutkia kohtuuttomasti, vastaa kirkkohallituksen asiantuntija Kari Latvus.

Kirkon sivut kaatui tai onko tarkotuksella laitettu pois tämä en tiedän kun yritin selvittää ketkä pitää palvelimia yllä.

Lähde : https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3AfZrYPHmRGgYJ%3Ahttps%3A%2F%2Fwww.kirkkojakaupunki.fi%2F-%2Fsaku-timonen-moittii-kirkon-tyottomyyshanketta%20&cd=1&hl=fi&ct=clnk&gl=fi

Ei kommentteja: