THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Juhlan aika juhlia isiä jotka kyykyttää alaisina palkattomia orjia jokaisessa kunnassa varmaan suomessa

Nyt voi monet isät juhlia isänpäivää jotta huomenna saavat alaisikeen työttömitä palkatotmiintöihin v-käyrä tapissa sekä koulutusfirmatkin voi ylpeillä pakkokursseistaan naamapokerina koska tästähän näille kyykyttäjille annetaan rahaa jota kutsutaan palkaksi jotta eivät erkaannu yhteiskunnasta.

Sitten isä kannattaa käyttää autoajelulla takakontissa jotta ei ole koulutus mennyt elämässä hukkaan ja tuntee itsensä erittäin päteväksi.

Ompa kunnan johtajilla ja muilla idiootti selvityksiä palkattomistatöistä kuin lastentarhassa olevilla kakaroilla mutta tämmöisellä tasolla suomenkin monia monia asioita hoidetaa koska valta ja raha tekee tätä kun on vaan tarpeeksi sika sekä törkeä yhteiskuntaa ja kansalaisia kohtaan että minä haluan mahdollisimman paljon rahaa eli palkkaa mutta toisille ei ole varaa edes palkkaan koska teidän työ vaikka minitalkkarina on kuntouttavaatyötä tai työkokeilua tai haravointi/lumityöt ei ole kaikille palkkatyötä myöskään ja kirjastonkin monet työt voidaan tehdä palkattomilla orjilla ja käytännössä kaikkityöt kirkon hautuumaita myöten isän ja pojan ja pyhänhengen mukaan, aamen. 

Ja näitä selittäjiä eli suomeksi paskanjauhajia ei hävetä edes sonnan lässyttäminen suomeksi kuin työttömät orjat olisi tyhmiä. Kaikki tietää ketkä ne on niitä tyhmiä narsisteja helvata.

En varmala mene koskaan Lohjaankaan ja saman sanoneet vaikka kuin moni, oksettaa.


Selitys ontuu

Toissapäivänä kerroin, että Lohja toimii kuntouttavassa työtoiminnassa vastoin lakia. Eilen kerroin tarkemmin miksi menettely on vastoin lakia. Nyt Lohjan kaupunginjohtaja ihan odotetusti kiistää lainvastaisuudet.  Länsi-Uusimaan artikkeli aukeaa vain tilaajille, mutta referoin sitä taas kuvien kanssa.



Lue tästä alta lisää.

Lähde : http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2017/11/10/selitys-ontuu/


Suomennen eli itse minä minä minä haluan vaikka yli 10000€/kk palkkaa mutta ette te työttömät kaikki ansaitse edes työstä palkkaa vaan tehkää töitä työmarkkinatuki + 9€ päivä kulukorvausta vastaan josta ei kerry eläkettä eikä lomia koska ette ansaitse niitä eämässä, vmp suomeksi. Ja sitten sanovat tämä on laillista ja tosikivaa toistenmielestä vielä, täyttä paskaa suomeksi sanon suoraan.








Ei kommentteja: